Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 9 Review : Η κορυφή δεν κοστίζει
xiaomi

Xiaomi Mi 9 Review : Η κορυφή δεν κοστίζει

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Το Mi 9 έρχεται με το νεότερο διαθέσιμο MiUi 10.2 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, πάνω από το αντίστοιχα νεότερο android 9 Pie της Google.

Το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας έχει σημαντικά βελτιωμένη εμφάνιση και λειτουργικότητα στην νεότερη έκδοση του, με ειδικά την εμφάνιση να μην… θυμίζει τις προηγούμενες εκδόσεις του MIUI.

Η Xiaomi έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση του MIUI ώστε να κάνει τη χρήση του Mi 9 ευχάριστη στην καθημερινότητα. Οι λεπτομέρειες όπως η σωστά σχεδιάσμενη «μπαρά» έντασης, και αυτή για την ρύθμιση του φωτισμού, αλλά και οι στρογγυλεμένες γωνίες των ειδοποιήσεων είναι που δείχνουν την προσπάθεια της εταιρείας με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτό που έχει πρακτικά σημασία είναι ότι το MIUI 10 προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κάποιος, και ειδικά τις επιπλέον εφαρμογές που έχει σχεδιάσει η Xiaomi.

Η συλλογή φωτογραφιών είναι ιδιαίτερα πρακτική αλλά και όμορφη σε εμφάνιση, και μερικά γραφικά στοιχεία είναι διαφορετικά από κάθε άλλη συσκευή που υπάρχει στην αγορά.

Το ίδιο ισχύει και για εφαρμογές όπως αυτή της αναπαραγωγής μουσικής, αλλά και των μηνυμάτων, που συνδυάζουν επιπλέον δυνατότητες με ένα σωστά δομημένο μενού.

Φυσικά πάντα υπάρχουν οι επιπλέον εφαρμογές που προσθέτει η εταιρεία, με καλύτερο παράδειγμα αυτή της συνολικής διαχείρισης του Mi 9. Η εφαρμογή διαχείριζεται τις ειδοποιήσεις, την μπαταρία αλλά και τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες, προσφέροντας στον χρήστη του Mi 9 ένα «κέντρο» διαχείρισης των σημαντικών χαρακτηριστικών της συσκευής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights