Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A70 Review : Κορυφαία απόδοση στη μεσαία κατηγορία

Samsung Galaxy A70 Review : Κορυφαία απόδοση στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Εχουμε ήδη αναφερθεί αρκετές φορές στην μεγάλη οθόνη του Galaxy A70, όμως σίγουρα αξίζει ξεχωριστής περιγραφής για την απόδοση και τα χαρακτηριστικά της. Η Samsung επιτέλους πήρε απόφαση να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό της, και να χρησιμοποιήσει ένα συνολικά εντυπωσιακό AMOLED Panel.

Η ανάλυση της οθόνης είναι στα 2400 x 1080 pixels, με την ελάχιστα μεγαλύτερη κάθετη ανάλυση να χρειάζεται για την διαφορετική αναλογία πλευρών που εδώ φτάνει το 20:9. Η αλλαγή αυτή έχει γίνει ώστε η οθόνη να είναι λίγο πιο «ψηλή»και το Galaxy A70 να μην είναι ενοχλητικά …πλατύ σε διαστάσεις.

Χρωματικά τώρα, το AMOLED Panel είναι πραγματικά εντυπωσιακό, και συνολικά καλύτερο από αυτό του Galaxy A50. Εδώ η Samsung φαίνεται ότι έχει πετύχει μια καλύτερη ισορροπία, που κάνει την οθόνη να είναι ζωντανή και ευχάριστη χωρίς να γίνεται υπερβολική.

Στο μενού των ρυθμίσεων, το Galaxy A70 έχει τις ίδιες επιλογές για την προσαρμογή της απόδοσης, που έχουν και τα κορυφαία galaxy S10 της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην κανονική και την «έντονη» λειτουργία, χωρίς τις επιπλέον επιλογές που προσέφεραν οι παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Η αλλαγή αυτή οφείλεται στον τρόπο που το Android 9 Pie επιτρέπει την αλλαγή της απόδοσης της οθόνης ακόμα και ενώ «τρέχει» μια εφαρμογή, και την υποστήριξη του Wide Color gamut στο συνολο του λειτουργικού συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη του Galaxy A70 μπορεί να έχει τη σωστή απόχρωση κάθε φορά, χωρίς να χρειάζεται ένα πιο αναλυτικό μενού ρυθμίσεων.

Οι γωνίες θέασης είνα προφανώς άριστες, και μόνο κοντά σε γωνία 90 μοιρών υπάρχει μια μικρή αλλοίωση του φωτισμού της. Σε κάθε περίπτωση, όπως και κάθε AMOLED Panel, έτσι και εδώ, η χρήση του Galaxy A70 μπορεί να γίνει ακόμα και υπό γωνία που δεν είναι «λογικό» να χρησιμοποιεί κάποιος το Smartphone του.

Αυτό που έχει όμως σημασία, είναι ότι το μεγεθος της οθόνης την κάνει ιδιαίτερα αποδοτική στην προβολή ταινιών και κάθε είδους βίντεο. Εδώ θα θέλαμε από την Samsung να κάνει την «έκπληξη» και να προσφέρει υποστήριξη HDR περιεχομένου, κάτι που δυστυχώς δεν έχει κάνει, παρότι τεχνικά είναι ιδιαίτερα εύκολο σε ένα Panel αυτού του είδους.

Συνολικά, η Samsung έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί σωστά ένα από τα ισχυρότερα χαρτιά της με την οθόνη του Galaxy A70. Το μεγάλο μέγεθος, με το μικρό πλαίσιο γύρω της κα η εντυπωσιακή χρωματική απόδοση λόγω της AMOLED τεχνολογίας, δημιουργούν μια καταπληκτική οθόνη που δεν μπορεί να προσφέρει καμία άλλη εταιρεία σε αυτά τα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights