Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A70 Review : Κορυφαία απόδοση στη μεσαία κατηγορία

Samsung Galaxy A70 Review : Κορυφαία απόδοση στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς σε απόδοση τομείς του Galaxy A70, είναι με χαρακτηριστική άνεση αυτός της μπαταρίας του. Η χωρητικότητα   της φτάνει τις 4.500 mAh, και είναι προς το παρόν τουλάχιστον, η μεγαλύτερη μπαταρία που μπορεί να βρει κανείς σε συσκευή της Samsung. Η χωρητικότητα αυτή, σε συνδυασμό με την πολύ καλή   απόδοση του Snapdragon 675 αλλά και τη σωστή διαχείριση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα, προσφέρουν στο Galaxy A70 εντυπωσιακούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Οι δύο ημέρες σχετικά έντονης χρήσης, είναι κάτι που μπορεί να πετύχει ο ιδιοκτήτης του, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το προσφέρουν πολλές συσκευές του ανταγωνισμού του, τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Αυτό που έχει περισσότερο σημασία όμως, είναι ότι με μια τόσο μεγάλη μπαταρία, ακόμα και αν κάποιος θέλει να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με τη συσκευή, είναι σχεδόν αδύνατον να την αφήσει από μπαταρία μέσα σε μια ημέρα.

Το «παράδοξο» εδώ, είναι ότι το Galaxy A70 έχει και την ταχύτερη φόρτιση σε σχέση με όλες τις συσκευές της εταιρείας, ακόμα και σε σύγκριση με τα ακριβότερα και καλύτερα Galaxy S10. Με μέγιστο τα 25W, και υποστήριξη του USB Power Delivery, το Smartphone μπορεί να γεμίσει την μπαταρία του σε λιγότερο από δύο ώρες, ένας εντυπωσιακός χρόνος με βάση και τη μεγάλυη χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα.

Το μεγαλύτερο «πρόβλημα» του Galaxy A70, είναι το να πείσει το αγοραστικό κοινό ότι αξίζει τα επιπλέον χρήματα σε σύγκριση με το επίσης ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα εντυπωσιακό Galaxy A50 της ίδιας της Samsung.

Η μεγαλύτερη και συνολικά καλύτερη οθόνη του, η μικρή διαφορά σε επιδόσεις, και η σημαντικά καλύτερη μπαταρία, είναι αθροιστικά οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να το επιλέξει κάποιος αντί του A50. Η διαφορά στην τιμή τους βρίσκεται περίπου στα 80 ευρώ επίσημα, και είναι … οριακή για αυτές τις διαφορές υπέρ του A70.

Αυτό που έχει περισσότερο σημασία κατά τη γνώμη μας, είναι ότι μετά από χρόνια, η Samsung έχει και πάλι την δυνατότητα να προσφέρει διαφορετικές επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις αλλά και τις απαιτήσεις του κάθε υποψήφιου αγοραστή. Το Galaxy A70 δεν είναι ένα φθηνό κινητό σε καμία περίπτωση, είναι όμως από τις λίγες συσκευές της εταιρείας τα τελευταία χρόνια που αξίζουν πραγματικά τα χρήματα τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights