Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A20e Review : Επιστροφή στη μεσαία κατηγορία

Samsung Galaxy A20e Review : Επιστροφή στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η οθόνη του Galaxy A20e έχει διαγώνιο 5.9 ίντσών όπως ήδη αναφέραμε. Εδώ η εταιρεία έχει κάνει μια ακόμα αλλαγη για λόγους κόστους, και έχει χρησιμοποιήσει ένα LCD Panel, αντί για τις εντυπωσιακές AMOLED οθόνες των ακριβότερων συσκευών της σειράς. Προφανώς και με κόστος ελάχιστα κάτω από τα 200 ευρώ είναι πιο εύκολο να δικαιολογήσει κάποιος αυτή την επιλογή της εταιρέιας, ειδικά από την στιγμή που το LCD Panel είναι ιδιαίτερα καλό, για αυτά τα χρήματα και όχι μόνο.

Στα τεχνικά, η ανάλυση του είναι στα 1560 x 720 pixels, κάτι που αποτελεί το αντίστοιχο του 720p για οθόνες με 19:9 αναλογία πλευρών. Προφανώς και είναι και αυτή με τη σειρά της απόλυτα αποδεκτή για το είδος του Galaxy S20e.

Χρωματικά, η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό LCD Panel, ακόμα και σε σύγκριση με πολλές ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού.

Τα πάντα παρουσιάζονται με ζωντανά και εντονα χρώματα, που παρόλα αυτά παραμένουν μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού, χωρίς να δείχνουν και να είναι «ψεύτικα» και κουραστικά στο μάτι. Οι γωνίες θέασης και αυτές με τη σειρά τους είναι ιδιαίτερα καλές, και ακόμα και υπό υπερβολική γωνία, είναι εντυπωσιακό το πόσο καλά διατηρεί την απόδοση των χρωμάτων η οθόνη του Galaxy S20e.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ήδη αναφέραμε, δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τη Samsung για την οθόνη του Galaxy S20e, ειδικά από την στιγμή που είναι και η μοναδική ουσιαστική παραχώρηση που έχει κάνει η εταιρεία για να κατεβάσει την τιμή του Smartphone κάτω από τα 200 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΑΝΤΩΝΗΣ 20/08/2019 - 12:59

Καλησπερα…..αναμεσα στο Α20e,το nokia 5.1 plus και το xiaomi mi a2 lite ποιο ειναι το καλυτερο σαν συνολο;Εχω διαβασει και τα τρια review σου….Και απο αυτα ποιο εχει την καλυτερη καμερα;

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights