Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A20e Review : Επιστροφή στη μεσαία κατηγορία

Samsung Galaxy A20e Review : Επιστροφή στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Συμπέρασμα.

Είναι προφανές ότι η Samsung έχει κάνει συγκεκριμένες παραχωρήσεις προκειμένου να πετύχει τη συγκεκριμένη τιμή πώλησης του Galaxy S20e. Σε άμεση σύγκριση όμως με το παρελθόν της εταιρείας, οι παραχωρήσεις αυτές είναι λιγότερες, και αντίστοιχα λιγότερο σημαντικές.

Το Smartphone είναι πλέον ανταγωνιστικό, κάτι που είχε ανάγκη η Samsung, ειδικά στην κατηγορία κάτω των 200 ευρώ. Θα μπορούσε να έχει και μια AMOLED οθόνη που θα το έκανε να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο, όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε στην εταιρεία ότι έχει χρησιμοποιήσει ένα πολύ καλό LCD Panel.

Οι καλές επιδόσεις, μαζί με την σχετικά καλή κάμερα και την ιδιαίτερα καλή μπαταρία, κάνουν το Galaxy S20e ένα ενδιαφέρον Smartphone κάτω από τα 200 ευρώ, που πλέον δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις συσκευές άλλων εταιρειών που τον τελευταίο χρόνο έχουν «πάρει» μεγάλο μέρος από το ποσοστό πωλήσεων της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΑΝΤΩΝΗΣ 20/08/2019 - 12:59

Καλησπερα…..αναμεσα στο Α20e,το nokia 5.1 plus και το xiaomi mi a2 lite ποιο ειναι το καλυτερο σαν συνολο;Εχω διαβασει και τα τρια review σου….Και απο αυτα ποιο εχει την καλυτερη καμερα;

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights