Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A20e Review : Επιστροφή στη μεσαία κατηγορία

Samsung Galaxy A20e Review : Επιστροφή στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Galaxy S20e έρχεται με μια σχετικά καλή μπαταρία των 3.000 mAh στο εσωτερικό του. Η χωρητικότητα αυτή είναι ικανοποιητική περισσότερο λόγω της μικρότερης οθόνης, του επεξεργαστή με τις μειωμένες απαιτήσεις ενέργειας, αλλά και την σημαντικά καλύτερη διαχείριση που κάνει το One Ui της Samsung.

Το λειτουργικό σύστημα έχει ακόμα περισσότερες επιλογές για τον έλεγχο των εφαρμογών, ώστε αυτές να μην τρέχουν άσκοπα στη συσκευή, ειδικά όταν ο ιδιοκτήτης του Galaxy S20e δεν τις χρησιμοποιεί.

Αυτό που έχει πρακτικά σημασία, είναι ότι το Smartphone μπορεί εύκολα να προσφέρει λίγο περισσότερο από μια ημέρα αρκετά έντονης χρήσης. Προφανώς και δεν μπορεί να περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία κάτι το υπερβολικό από την μπαταρία, όμως αντίστοιχα θεωρείται δεδομένο πλέον ότι αυτή πρέπει να βγάζει την ημέρα χωρίς προβλήματα.

Το  Galaxy S20e λοιπόν, ακόμα και σε σχετικά έντονη χρήση, έχει ένα 25-30% της μπαταρίας του στο τέλος της ημέρας, ποσοστό που είναι υπερ αρκετό σαν «ψυχολογικό» όριο ασφαλείας μέχρι ο ιδιοκτήτης του να βρεθεί κοντά σε μια πρίζα.

Στην πρίζα αυτή τώρα, το Galaxy S20e έχει στο κάτω μέρος του μια USB Type C θύρα επικοινωνίας και φόρτισης, και εδώ πρέπει να αναγνωρίσουμε στη Samsung ότι κάνει το επιπλέον «βήμα» και προσφέρει αυτού του είδους τη θύρα σε μια σχετικά οικονομική συσκευή.

Μάλιστα, έστω και στα 15W, υποστηρίζεται μια σχετικά ταχεία φόρτιση από το Galaxy S20e, ένα χαρακτηριστικο που η εταιρεία στο παρελθόν επέμενε να αφαιρεί από τις οικονομικότερες συσκευές της σειράς Galaxy A.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΑΝΤΩΝΗΣ 20/08/2019 - 12:59

Καλησπερα…..αναμεσα στο Α20e,το nokia 5.1 plus και το xiaomi mi a2 lite ποιο ειναι το καλυτερο σαν συνολο;Εχω διαβασει και τα τρια review σου….Και απο αυτα ποιο εχει την καλυτερη καμερα;

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights