Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A10 Review : Πρακτικό χώρις ουσιαστικές ελλείψεις
galaxy a10

Samsung Galaxy A10 Review : Πρακτικό χώρις ουσιαστικές ελλείψεις

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Όπως ήδη αναφέραμε, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Galaxy A10 είναι η μεγάλη οθόνη των 6,21 ιντσών. Η Samsung έχει επιλέξει τη χρήση ενός LCD Panel, προκειμένου να μειώσει σημαντικά το συνολικό κόστος του Smartphone.

Η ανάλυση της είναι στα 1520 x 720 pixels, αυτή που θεωρείται δεδομένη πλέον σε αυτή την κατηγορία, και που καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από ένα Smartphone που κοστίζει 169 ευρώ.

galaxy a10

Αυτό που εκπλήσσει ευχάριστα, είναι η ιδιαίτερα καλή χρωματική απόδοση της οθόνης. Ακόμα και σε αυτή την χαμηλή κατηγορία, και ακόμα και σε ένα LCD Panel, η Samsung μπορεί να προσφέρει οθόνες σημαντικά καλύτερες από τον ανταγωνισμό.

Τα πάντα παρουσιάζονται με αρκετά έντονα και ευχάριστα χρώματα, που μάλιστα είναι μέσα στα όρια του «λογικού» και δεν κουράζουν ούτε μοιάζουν υπερβολικά.

Αντίστοιχα, και οι γωνίες θέασης είναι αρκετά καλές για ένα οικονομικό LCD Panel, και μόνο τα πιο έντονα χρώματα εμφανίζουν μια μικρή αλλοίωση υπό μεγάλη γωνία. Ο φωτισμός με τη σειρά του είναι αρκετά δυνατός, και ρυθμίζεται αυτόματα, κάτι που για χρόνια η Samsung επέμενε να μην προσφέρει στις οικονομικές συσκευές της.

Επειδή πρόκειται για LCD Panel, η εταιρεία έχει επιλέξει να αφαιρέσει από τις ρυθμίσεις της οθόνης, οποιαδήποτε επιλογή για την προσαρμογή της χρωματικής της απόδοσης. Παρότι οι επιλογές αυτές είναι λιγότερο χρήσιμες σε σύγκριση με ένα AMOLED Panel, θα θέλαμε να υπάρχουν, όπως και σε πολλές συσκευές αλλων εταιρειών επίσης με LCD οθόνη.

Συνολικά, το μεγάλο μέγεθος και η καλή ποιότητα της οθόνης του Galaxy A10, την κάνουν ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του απέναντι στις προτάσεις του ανταγωνισμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights