Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A10 Review : Πρακτικό χώρις ουσιαστικές ελλείψεις
galaxy a10

Samsung Galaxy A10 Review : Πρακτικό χώρις ουσιαστικές ελλείψεις

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Galaxy A10 βρίσκεται μια σχετικά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 3.400 mAh. Το «μεγάλη» είναι σε σύγκριση με τις απαιτήσεις σε ενέργεια που έχει το Smartphone, οι οποίες είναι περιορισμένες.

Ο Exynos 7884 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά απόδοσης για την κατανάλωση του, και το OneUI έχει και αυτό με τη σειρά του σημαντικά βελτιωμένη διαχείριση και έλεγχο του τι κάνει κάθε εφαρμογή.

Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει στο Galaxy A10 δύο ημέρες σχετικά έντονης χρήσης με «άνεση», ενώ μπορεί να πάει και λίγο πιο πάνω από αυτό, για όσους το χρησιμοποιούν για απλές καθημερινές εργασίες. Ακόμα και σε πιο έντονη χρήση όμως, η μπαταρία σχεδόν πότε δεν θα αδειάσει μέσα στην ίδια ημέρα, και πάντα κοντά στο τέλος αυτής, θα έχει ένα 20% σαν περιθώριο ασφαλείας.

Στο κάτω μέρος του Galaxy A10 υπάρχει ένα MicroUSB για τη φόρτιση και την επικοινωνία του με τον υπολογιστή. Το Smatrphone είναι το μοναδικό της σειράς Galaxy A για το 2019 που δεν έχει κάνει τη μετάβαση σε USB Type-C, αν και σε αυτά τα χρήματα είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί λογικό.

Συμπέρασμα.

Το Galaxy A10 είναι με διαφορά το οικονομικότερο Smartphone που έχει διαθέσει η εταιρεία στην αγορά τα τελευταία χρόνια, σαν πρώτη και επίσημη τιμή πώλησης.

Η Samsung γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να έχει ισχυρή παρουσία σε αυτή την κατηγορία αν θέλει να διατηρήσει το ήδη σημαντικά μειωμένο ποσοστό της, και γιατί όχι να προσπαθήσει να το αυξήσει και πάλι, έστω και σταδιακά.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός του Galaxy A10, μπορεί να μην είναι άριστος, αφού κάποιες εταιρείες με περισσότερη εμπειρία σε τόσο χαμηλή κατηγορία τιμής, προσφέρουν συσκευές ελάχιστα καλύτερες από αυτό, είναι όμως αρκετά για τη Samsung και την μέχρι τώρα πολιτική της.

Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους αναζητούν μια οικονομική συσκευή, απλά για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights