Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A10 Review : Πρακτικό χώρις ουσιαστικές ελλείψεις
galaxy a10

Samsung Galaxy A10 Review : Πρακτικό χώρις ουσιαστικές ελλείψεις

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Η μεγαλύτερη ίσως «εκπληξη» πάντα για την κατηγορία στην οποία ανήκει το Galaxy A10, είναι η απόδοση της μιας και μοναδικής κάμερας στο πίσω μέρος του.

Τεχνικά, η ανάλυση της είναι στα 13ΜΡ και έχει έναν φακό με διάφραγμα f/1.9, που την βοηθάει σημαντικά στη λήψη φωτογραφιών σε χαμηλότερο φωτισμό.

galaxy a10

Το Galaxy A10 είναι και το μοναδικό Smartphone της Samsung που δεν προσφέρει την «βελτιστοποίηση σκηνής», όπως ονομάζει η εταιρεία τη δυνατότητα αναγνώρισης του σκηνικού και του αντικειμένου κάθε φωτογραφίας.

Χωρίς λοιπόν να προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες, η κάμερα έχει μια αρκετά καλή συνολική απόδοση, που ξεπερνάει με άνεση τον μέσο όρο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο στις φωτογραφίες, είναι τα πολύ καλά επίπεδα λεπτομέρειας που περιέχουν. Το Hardware στο εσωτερικό του Galaxy A10 είναι αρκετά ισχυρό για να αποθηκεύει σε εύλογο χρονικό διάστημα φωτογραφίες με καλά επίπεδα λεπτομέρειας και χρωματικού εύρους.

Θα θέλαμε το HDR να μην είναι κρυμμένο στις ρυθμίσεις, και η αυτόματη ενεργοποίηση του να γίνεται λίγο πιο συχνά όταν είναι απαραίτητη η χρήση του.

Αυτό που αφήνει όμως την καλύτερη εντύπωση, για μια ακόμα φορά τηρουμένων των αναλογιών στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, είναι η απόδοση της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το F/1.9 διάφραγμα βοηθάει σημαντικά τον αισθητήρα να δει πολύ καλά επίπεδα φωτισμού, που μεταφράζονται σε αντίστοιχα φωτεινές φωτογραφίες. Η λεπτομέρεια τους παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο, ενώ και το δυναμικό και χρωματικό εύρος, είναι καλύτερο από το συνηθισμένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights