Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A10 Review : Πρακτικό χώρις ουσιαστικές ελλείψεις
galaxy a10

Samsung Galaxy A10 Review : Πρακτικό χώρις ουσιαστικές ελλείψεις

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Galaxy A10 έχει στο εσωτερικό του τον ίδιο Exynos 7884 επεξεργαστή που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Samsung, με το αμέσως ακριβότερο Galaxy A20e.  Η βασικότερη και μοναδική ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους, είναι ότι το Galaxy A10 διαθέτει 2 GB μνήμης RAM αντί για 3, κάτι που αποτελεί ουσιαστικά και το μοναδικό «περιορισμό» σε απόδοση για το μικρότερο από τα δύο Smartphones.

O exynos 7884 αποτελεί μια λίγο πιο «αργή» έκδοση του 7885, του επεξεργαστή που η Samsung χρησιμοποιεί στα Galaxy A8 και Galaxy A7 του 2018. Θεωρητικά και πρακτικά, ακόμα και με χαμηλότερη συχνότητα λειτουργίας, είναι περισσότερο από αρκετός για τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από το Galaxy A10.

Σε καθημερινή χρήση, σχεδόν όλες οι συνηθισμένες εφαρμογές ανοίγουν χωρίς καθυστέρηση, ενώ ακόμα και οι πιο απαιτητικές από αυτές δεν «κολλάνε» ούτε … τρέχουν με ιδιαίτερη δυσκολία.

Τα 2 GB μνήμης RAM είναι σε κάθε περίπτωση ένα πρόβλημα, που πρέπει να λάβει υπόψην του όποιος επιλέξει το Galaxy A10. Οι συνηθισμένες Social Media εφαρμογές όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram, δεν είναι πρακτικά μέσα στις δυνατότητες του. Με αυτες να «τρέχουν» μονίμως, το Smartphone μένει πρακτικά από διαθέσιμη μνήμη, κάτι που είναι άμεσα ορατό στον χρόνο που χρειάζεται για να ανοίξει κάτι άλλο που του ζητάει ο χρήστης του.

Οι Lite εκδόσεις όσων εφαρμογών από αυτές έχουν κάτι ανάλογο, είναι η μοναδική «λύση», και ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του Galaxy A10 θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί να έχει μόνο μια εφαρμογή ανοιχτή κάθε φορά.

Στον τομεά των γραφικών, η Mali G71 GPU είναι σίγουρα ισχυρότερη από τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού σε αυτά τα χρήματα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να παίξει παιχνίδια όπως το PUBG, αν και εδώ η μικρή μνήμη RAM είναι αυτή που εμποδίζει το Galaxy A10 από το να προσφέρει κάτι καλύτερο.

Τέλος, για τον αποθηκευτικό χώρο, το Smartphone προσφέρει 32GB ονομαστικά, από τα οποία περίπου 23 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη του.

Αυτό που μας άρεσε, είναι η ξεχωριστή υποδοχή για τις δύο κάρτες SIM και μια επιπλέον για την MicroSD κάρτα μνήμης, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights