Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 4.2 Review : Stock απλότητα και πολυτέλεια
nokia 4.2

Nokia 4.2 Review : Stock απλότητα και πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η 5.71 ιντσων οθονη του Nokia 4.2 έρχεται με την αναμενόμενη ανάλυση των 1520 x 720 pixels που θεωρείται πρακτικά δεδομένη πλεον σε αυτά τα χρήματα. Η εταιρεία εχει χρησιμοποιήσει ένα αποδεκτά καλό LCD panel που δυστυχώς όμως δεν ειναι το καλυτερο που μπορεί να βρει κανείς.

Όπως και πολλές άλλες συσκευές της εταιρειας, έτσι και το Nokia 4,2 εχει μια ελάχιστα μπλε απόχρωση στην οθονη του, που πλεον εμφανίζεται σε τόσες συσκευές της, που τείνει να αρχισει να θεωρείται επιλογή της.

nokia 4.2

Σε κάθε περίπτωση μας άρεσε η ποιότητα των υπολοίπων χρωμάτων, έστω και με την πιο ψυχρή απόδοση που προκαλεί αυτη η μπλε απόχρωση. Αυτό που εχει σημασία, ειναι ότι η οθονη παραμένει ικανοποιητική για τον σκοπο που προορίζεται, ενω εχει και σχετικά ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού.

Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις για την προσαρμογή της οθόνης, περιλαμβάνουν μόνο μια «μπάρα» που ρυθμίζει την θερμοκρασία του χρώματος, μια επιλογή που μπορεί παρόλα αυτά να αλλάξει την ψυχρή απόχρωση που εχει προ καθορίσει η εταιρεία.

Τέλος, οι γωνιές θέασης ειναι ικανοποιητικές σε κάθε περίπτωση, με μοναδική ίσως εξαίρεση την μείωση της έντασης του φωτισμού. Παρόλα αυτά, σε λογική γωνία απο την οποία και ειναι πιθανό να χρησιμοποιήσει κάποιος το Nokia 4.2 δεν υπάρχει ουσιαστικό προβλημα.

Συνολικά στον τομέα της οθόνης, η εταιρεία προσφέρει ουσιαστικά αυτο που πρέπει να προσφέρει, προκειμένου το smartphone να καλύπτει τις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Πιθανόν να μπορούσε να ειναι λίγο καλύτερη, όμως κανένα απο τα «μειονεκτηματα» της δεν ειναι σημαντικό ώστε να αποτρέψει κάποιον από την αγορά του Nokia 4.2

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights