Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 4.2 Review : Stock απλότητα και πολυτέλεια
nokia 4.2

Nokia 4.2 Review : Stock απλότητα και πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Το Nokia 4.2 συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας, που θέλει τα Smartphones της να «τρέχουν» μια  εντελώς stock έκδοση του Android της Google. Μάλιστα το Smartphone συμμετέχει στο Android One πρόγραμμα της εταιρείας, που θεωρητικά και πρακτικά «υποχρεώνει» την Nokia να αναβαθμίζει το Smartphone σε επόμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος για 2 χρόνια, και να προσφέρει ενημερώσεις ασφαλείας για έναν ακόμα επιπλέον χρόνο.

Το Stock Android έχει θεωρητικά και αυτό, κάποια πλεονεκτήματα στην απλότητα σε χειρισμό και εμφάνιση, απλότητα όμως που ταυτόχρονα σημαίνει ότι του «λείπουν» και αρκετές επιπλέον δυνατότητες που προσφέρουν οι συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Έχουμε δοκιμάσει αναλυτικά το Android 9 Pie στην Stock Μορφή του, σε συγκεκριμένο βίντεο το οποίο πρακτικά καλύπτει και όλες τις δυνατότητες και εφαρμογές που προσφέρει και το Nokia 4.2

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights