Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola One Vision Review : Έκπληξη στη μεσαία κατηγορία

Motorola One Vision Review : Έκπληξη στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Η Motorola εχει εδω και χρονια πλέον επιλέξει να χρησιμοποιεί το Android της Google σχεδόν στην «αγνή» μορφή του οπως το σχεδιάζει η εταιρεια. Το σχεδόν αφορά την προθήκη ελαχίστων εφαρμογών απο την Motorola, που προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες, χωρίς να αλλάζουν την εμφάνιση και την λειτουργικότητα.

Συγκεκριμένα το One vision «τρέχει» το Android 9 Pie, ενω συμμετέχει και στο ANdorid One προγραμμα της Google. Αυτο εχει ιδιαίτερη σημασία για μια εταιρεια οπως η Motorola, για πολυ συγκεκριμένους λόγους. Τα τελευταία χρονια δεν εχει και την καλύτερη παράδοση στην αναβάθμιση των συσκευών της σε νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Αυτο όμως δεν μπορεί να συμβεί σε ενα Android One Smartphone, αφού για να συμμετέχει στο συγκεκριμένο προγραμμα της Google, πρέπει να προσφέρει αναβαθμίσεις σε νεότερες εκδόσεις για δυο χρονια απο την κυκλοφορία του, και ενημερώσεις ασφαλείας μονο, για ενα επιπλέον χρονο.

Θεωρούμε ότι το stock Android εχει προφανως το πλεονεκτημα της απλότητας, χωρίς όμως να προσφέρει και τις επιπλέον επιλογές που εχουν οι λύσεις των εταιρειών που επιλέγουν να επέμβουν σε αυτο.

Για το One vision η εταιρεια εχει προσθέσει μονο την εφαρμογή που προσφέρει τις επιπλέον δυνατότητες ενεργοποίησης δυνατοτήτων με την κίνηση, αλλα και την πολυ χρήσιμη οθονη που εμφανίζεται προσωρινά για να προβάλει νέες ειδοποιήσεις.

Η Motorola χρησιμοποεί την απλότητα του Stock Android σαν ενα απο τα πλεονεκτήματα του One vision, και ειναι δεδομένο οτι υπαρχει αγοραστικό κοινο που συμφωνεί με αυτο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights