Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola One Vision Review : Έκπληξη στη μεσαία κατηγορία

Motorola One Vision Review : Έκπληξη στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Στο εσωτερικό του One Vision βρίσκεται μια μπαταρία με σχετικά μεγάλη χωρητικότητα 3.500 mAh. Περισσότερο σημασία εχει όμως το πως το smartphone διαχειρίζεται την ενέργεια αυτή, προκειμένου να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερους χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Ο συνδυασμός του Exynos 9809 και του stock android ειναι κατι που δεν έχουμε ξαναδεί μεχρι και σήμερα, αφου οι επεξεργαστες της εταιρειας συνηθως δείχνουν την ενεργειακή τους απόδοση σε συνδυασμό με το γραφικό περιβάλλον της Samsung και τις βελτιώσεις που αυτή εχει κάνει.

Το stock Android λοιπόν, στην έκδοση 9 και προφανώς και στις επόμενες, μπορεί να παρακολουθεί συνεχόμενα το σύνολο των εφαρμογών που ειναι εγκατεστημένες σε αυτο. Ανάλογα με τις συνήθειες του ιδιοκτήτη του, μπορεί να ξεχωρίσει θεωρητικά και πρακτικά, ποιες απο αυτες τις εφαρμογές πρέπει να τρέχουν μονίμως ώστε να τις χρησιμοποιεί, και ποιες πρέπει να τις περιορίσει επειδή έχουν αυξημένη κατανάλωση ενέργειας.

Για την φόρτιση της μπαταρίας, το One Vision χρησιμοποιεί προφανως την USB type C θύρα στο κάτω μέρος του, με την Motorola να ειναι μια απο τις λιγες εταιρείες που εχει επεκτείνει τη χρήση της σχεδόν σε όλες τις συσκευές της. Υποστηρίζεται κανονικά η ταχεία φόρτιση, και μάλιστα μεσω του USB Power Delivery προτύπου, ο φορτιστής στη συσκευασία όμως μπορεί να παρέχει έως και 15W στη συσκευή.

Συμπέρασμα.

Αυτο που προφανώς και επιθυμούσε η Motorola με το one vision, ήταν να δημιουργήσει ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα και ανταγωνιστικά smartphones στην μεσαία κατηγορία τιμής. Με δεδομένο το οτι η κατηγορία αυτη περιέχει πολλες και διαφορετικές προτάσεις, ο στόχος αυτός δεν ειναι ιδιαίτερα εύκολος.

Παρόλα αυτά, ο αρκετά όμορφος σχεδιασμός, η σίγουρα διαφορετική αλλά και χρήσιμη οθονη του, η αρκετά καλη απόδοση της κάμερας του, και οι επιδόσεις που ειναι πάνω απο τον μέσο όρο, το κάνουν τελικά όντως ενδιαφέρον αλλά κυρίως ανταγωνιστικό. Στα 299 ευρώ που ειναι αρχικά η τιμή πώλησης του, έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με συσκευές απο εταιρείες που έχουν καλύτερη «αποδοχή» στη χώρα μας, χωρίς όμως να εχει τίποτα απολύτως να ζηλέψει απο τις δικές τους προτάσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights