Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό
infinity

Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Το να σχεδιάσει μια εταιρέια ένα ανταγωνιστικό και χρήσιμο Smartphone στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής, είναι πιο δύσκολο από ότι περιμένει κανείς αρχικά. Είναι αρκετά τα παραδείγματα συσκευών που δεν προσφέρουν αυτό που τελικά περιμένει κανείς ή ακόμα «χειρότερα» πρέπει να κάνουν επιπλέον παραχωρήσεις για να πετύχουν μια χαμηλή τιμή πώλησης.

Το Πλαίσιο έχει πλέον μια πολυετή παρουσία στην αγορά των οικονομικών Smartphones, με διαφορετικά επίπεδα «επιτυχίας» ανάλογα με την κάθε συσκευή. Αυτό στο οποίο όμως εστίαζε πάντα η εταιρεία, ήταν (και συνεχίζει να είναι) η θέληση της να προσφέρει μια ανταγωνιστική πρόταση με χαμηλό κόστος, για όσους αναζητούν ακριβώς αυτό.

Σε μια εποχή πλέον που σχεδόν όλοι οι καταξιωμένοι κατασκευαστές έχουν την δική τους πρόταση στη χαμηλή κατηγορία τιμής, ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο «σκληρός», και το Πλαίσιο θα μπορούσε να απέχει από αυτή. Αντί αυτού όμως, επέλεξε να φέρει στην Ελληνική αγορά ένα Smartphone που διαφέρει σημαντικά από σχεδόν όλες τις προηγούμενες προτάσεις του, και όπως θα δούμε στο Review που ακολουθεί, είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον από ότι περιμένει κανείς αρχικά.

Σχεδιασμός.

Ακόμα και στην κατηγορία τιμής κάτω των 200 ευρώ, είναι δεδομένο πλέον ότι ένα Smartphone πρέπει να προσφέρει ένα επίπεδο πολυτέλειας και εμφάνισης που μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν προνόμιο σημαντικά ακριβότερων συσκευών.

Το Infinity καταφέρνει να πετύχει ακριβώς αυτό, και μάλιστα πολύ πιο επιτυχημένα από ότι περιμένει κανείς. Η κατασκευή του έχει γίνει από γυαλί στο πίσω μέρος, ένα υλικό που εταιρείες όπως η Samsung συνεχίζουν να μην προσφέρουν στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

Μάλιστα, ακόμα και το πλαίσιο στο πλαϊνό του μέρος είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Η επιλογή αυτή έχει προφανή πλεονεκτήματα σε επίπεδο πολυτέλειας αλλά και στιβαρότητας, και σε σύγκριση με το (έτσι και αλλιώς ακριβότερο) ατσάλι, είναι και σημαντικά ελαφρύτερο.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, το πίσω μέρος του Infinity έχει όλα όσα «πρέπει». Αυτό περιλαμβάνει δύο διαφορετικές κάμερες, αλλά και έναν αισθητήρα αποτυπωμάτων λίγο πάνω από το κέντρο. Αυτό που μας έκανε εντύπωση, και είναι αλήθεια ότι δεν το περιμέναμε, είναι το πόσο γρήγορος είναι ο συγκεκριμένος αισθητήρας. Το Infinity ξεκλειδώνει αισθητά πιο γρήγορα ακόμα και σε σύγκριση με πολύ ακριβότερες από αυτό συσκευές.

Στην μπροστινή πλευρά τώρα, η οθόνη του Infinity ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, με μια οθόνη 6.2 ιντσών, με όσο το δυνατόν μικρότερο πλαίσιο γύρω της (Pun Intended…). Στο πάνω μέρος αυτής υπάρχει ένα μικρό Notch που φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα, και μας άρεσε ιδιαίτερα το σχήμα «σταγόνας» που αυτό έχει και είναι πιο τονισμένο σε σύγκριση με άλλες συσκευές.

Ο χώρος κάτω από την οθόνη είναι λίγο μεγαλύτερος, όμως συνολικά το Infinity είναι αρκετά περιορισμένο σε διαστάσεις, για ένα Smartphone με αυτό το κόστος και τόσο μεγάλη οθόνη.

Τέλος, το Smartphone έχει στο κάτω μέρος του την MicroUSB θύρα φόρτισης και επικοινωνίας με τον υπολογιστή, αλλά και μια θύρα ακουστικών 3.5mm που απουσιάζει πλέον από πολλές συσκευές. Εδώ είναι επιπλέον «χρήσιμη», αφού τα ακουστικά λειτουργούν και σαν εξωτερική κεραία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights