Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό
infinity

Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Στα 160 περίπου ευρώ που κοστίζει το Infinity, αυτό που έχει σημασία για ένα Smartphone είναι να προσφέρει μια οθόνη ικανή να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του ιδιοκτήτη του. Θα μπορούσαμε εδώ να πούμε ότι η οθόνη του Infinity ξεπερνά λίγο έστω τις προσδοκίες αυτές, και συνολικά είναι ένα από τα καλύτερα Panels που μπορεί να βρει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Η ανάλυση των 1520 x 720 pixels είναι σίγουρ αποδεκτή, αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι οι γωνίες θεάσης και η χρωματική της απόδοση. Σε ότι αφορά το πρώτο, είναι ένα από τα λίγα LCD Panels σε ένα τόσο οικονομικό Smartphone, που δεν έχουν ενοχλητική χρωματική αλλοίωση όταν τα κοιτά κάποιος υπό γωνία.

Για την χρωματική της απόδοση συνολικά, η οθόνη του Infinity είναι σαφώς πιο έντονη και ζωντανή από ότι θα θέλαμε. Η εταιρεία έχει επιλέξει ένα πιο «ευχάριστο» χρωματικό προφίλ, που ίσως θυσιάζει μέρος της σωστής χρωματικής απεικόνισης, προκειμένου να είναι πιο ευχάριστη στο μάτι και λίγο πιο εντυπωσιακή.

Από τη στιγμή όμως που πρόκειται για ένα απλό καθημερινό Smartphone, αυτό είναι μέχρι ένα σημείο «χρήσιμο» για τον ιδιοκτήτη του. Οι διαθέσιμες ρυθμίσεις προσαρμογής της οθόνης δεν περιλαμβάνουν επιλογές για την αλλαγή της χρωματικής της απόδοσης.

Παρόλα αυτά, περιλαμβάνουν την επιλογή του μεγέθους για την γραμματοσειρά, αλλά και μια χρήσιμη δυνατότητα να «κρύβεται» το Notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Με αυτή ενεργή, ο χώρος δίπλα από το Notch δεν είναι διαθέσιμος σε εφαρμογές, και εμφανίζει μονίμως σε μαύρο φόντο τις πληροφορίες για την κατάσταση της συσκευής.

Συνολικά, η οθόνη του Infinity είναι ένα από τα «δυνατά» του χαρακτηριστικά. Το Smartphone ανήκει σε μια κατηγορία τιμής που μπορεί εύκολα μια συσκευή να προσφέρει απλά τα βασικά, και καταφέρνει να διατηρείται πάνω από αυτόν τον μέσο όρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights