Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό
infinity

Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Αν υπάρχει ένας τομεάς στον οποίο το Infinity μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, είναι αυτός των επιδόσεων. Το Smartphone έχει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή της Mediatek, που όμως είναι σαφώς ισχυρότερος από το συνηθισμένο.

Ο Helio P35 έρχεται με συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας, οι οποίοι είναι αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM. Η συχνότητα τους φτάνει τα 2.0GHz για τους τέσσερις από αυτούς, και το 1.5 GHz για τους υπόλοιπους, όταν λειτουργούν και οι 8 ταυτόχρονα.

Η διάταξη αυτή είναι περισσότερο από απλά ικανή να προσφέρει τις επιδόσεις που πρέπει να έχει ακόμα και ένα οικονομικό Smartphone. Θα θέλαμε μια λίγο καλύτερη διαχείριση από το λειτουργικό σύστημα, στον τρόπο που ενεργοποιεί επιπλέον πυρήνες ανάλογα με το «φόρτο εργασίας», όμως η μικρή καθυστέρηση σε κάποιες περιπτώσεις δεν ενοχλεί ιδιαίτερα.

Ακόμα πιο θετική όμως είναι η ύπαρξη 3GB μνήμης RAM, που προφανώς και δεν είναι κάτι συνηθισμένο σε ένα Smartphone των 160 ευρώ. Η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι και ο βασικότερος λόγος που το Infinity μπορεί να «τρέχει» ταυτόχρονα εφαρμογές κάθε είδους.

Σε αυτές περιλαμβάνεται και η δυνατότητα να έχει κανείς μονίμως ενεργές εφαρμογές Social Media όπως το Facebook και το Instagram, και ταυτόχρονα μερικές ακόμα όπως το Viber και ο Facebook messenger, χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα με το να κάνει το Infinity ότι άλλο του ζητήσει ο ιδιοκτήτης του.

Η Mediatek συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάρτες γραφικών της Imagination technologies στις συσκευές της, που κατά κανόνα απέχουν λίγο σε απόδοση. Το ευχάριστο στην περίπτωση του Helio P35 και του Infinity, είναι ότι σε αυτή την κατηγορία, ο ανταγωνισμός δεν προσφέρει κάτι καλύτερο

Έτσι η PowerVR GE8320 έχει απόδοση ικανή να παίξει πιο απλά και καθημερινά παιχνίδια, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Σε αυτά περιλαμβάνονται ίσως και κάποια πιο «απαιτητικά», όχι όμως και τα κορυφαία PUBG και Fortnite. Εδώ θυμίζουμε και πάλι ότι πρακτικά κανένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα δεν προσφέρει κάτι αντίστοιχο.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, το Infinity και πάλι προσπαθεί να «ξεπεράσει» ή έστω να προσφέρει ότι και ο ανταγωνισμός του. Έτσι από τα 32GB ονομαστικά διαθέσιμου χώρου,περίπου 21 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον ιδιοκτήτη του.

Εδω πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμη η υποδοχή για δύο κάρτες SIM, και η ξεχωριστή υποδοχή για την MicroSD κάρτα μνήμης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights