Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό
infinity

Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Infinity έχει στο εσωτερικό του μια αρκετά μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία των 3.500 mAh. Ο Helio P35 έχει έτσι και αλλιώς «λογικές» απαιτήσεις σε ενέργεια, αλλά και το λειτουργικό σύστημα έχει μερικές χρήσιμες επιλογές για την διαχείριση του τι ακριβώς κάνει κάθε εφαρμογή.

Ο ιδιοκτήτης του Infinity μπορεί να «αφήσει» το λειτουργικό σύστημα να παρακολουθεί αυτό κάθε εφαρμογή ώστε να κρίνει ποιες πρέπει να τρέχουν συνεχώς και ποιες όχι, και να περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας.

Το αποτέλεσμα είναι οι χρόνοι λειτουργίας που προσφέρει το Smartphone να είναι πολύ καλοί για τα δεδομένα της κατηγορίας του. Οι δύο ημέρες λογικής χρήσης είναι κάτι που μπορεί να το πετύχει με χαρακτηριστική ευκολία.

Ακόμα όμως και οι νεότεροι σε ηλικία χρήστες που δεν θα το «αφήνουν» από τα χέρια τους, θα βγάλουν μια ημέρα χρήσης από το Smartphone χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Θα θέλαμε από το Infinity να προσφέρει κάποιου είδους ταχεία φόρτιστη, κυριως επειδή η μπαταρία του είναι σχετικά μεγάλη σε χωρητικότητα. Ακόμα όμως και έτσι, σε περίπου 2 ώρες η μπαταρία φορτίζει πλήρως με το φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Συμπέρασμα.

Είναι πολύ εύκολο να «αγνοήσει» κάποιος το Infinity ή και να το … απαξιώσει, όχι επειδή το αξίζει, αλλά επειδή  δεν προέρχεται από κάποιον καταξιωμένο κατασκευαστή. Αυτό όμως θα ήταν άδικο, για ένα Smartphone που προσπαθεί, και προσφέρει όντως έστω και λίγο περισσότερα από τους ανταγωνιστές του.

Όταν ξεκινήσαμε και εμείς τη δοκιμή του Smartphone, είχαμε τις επιφυλάξεις μας, τις οποίες όμως κατάφερε σταδιακά να μας κάνει να τις… ξεχάσουμε. Προφανώς και δεν μπορεί να συγκρθεί με σημαντικά ακριβότερες συσκευές από αυτό, όμως δεν είναι και το ζητούμενο.

Στην κατηγορία που ανήκει το Infinity, οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά του σε καθημερινή βάση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για αυτό ακριβώς το σκοπό επέλεξε το Πλαίσιο τη συγκεκριμένη συσκευή, και κατά τη γνώμη μας αξίζει όχι μόνο να το δει κάποιος από κοντά, αλλά και να το σκεφτεί σοβαρά σαν μια από τις διαθέσιμες επιλογές του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights