Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό
infinity

Turbo-X Infinity Review : Απρόσμενα ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Η βασική κάμερα στο πίσω μέρος του Infinity έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που την βοηθούν να χαρακτηριστεί ως «καλή», και να το επιβεβαιώσει και στην πράξη, αρκεί να θυμόμαστε πάντα την κατηγορία του. Η ανάλυση της είναι στα 13ΜΡ, και το διάφραγμα του φακού της είναι στο f/1.8, κάτι που της επιτρέπει να έχει… απρόσμενα καλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Υπάρχει τυπικά και μια δεύτερη μικρότερη κάμερα, με ανάλυση μόλις 2ΜΡ η οποία δεν λειτουργεί αυτόνομα. Η χρησιμότητα της είναι περιορισμένη στον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η βασική κάμερα του Infinity είναι σίγουρα ικανοποιητικές σε κάθε περίπτωση, και θα λέγαμε σαφώς καλύτερες από κάθε προηγούμενο Smartphone που έχει κάνει διαθέσιμο στη χώρα μας το Πλαίσιο.

Η λεπτομέρεια που περιέχει κάθε μια από αυτές είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, όπως και το χρωματικό εύρος που είναι άνω του μέσου όρου. Θα θέλαμε το δυναμικό εύρος να είναι λίγο καλύτερο, αυτό όμως είναι περισσότερο δική μας προτίμηση και λιγότερο κάτι που πρέπει να έχει ένα Smartphone σαν το Infinity.

Μας άρεσε ιδιαίτερα και το “professional” Mode της κάμερας, που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να ρυθμίσει χειροκίνητα πολλές παραμέτρους. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η τιμή του ISO, αλλά και το Shutter Speed, έστω και αν το εύρος των τιμών που μπορούν να επιλεχθούν είναι σχετικά περιορισμένο.

Στον τομέα της φωτογράφισης σε χαμηλό φωτισμό τώρα, η κάμερα του Infinity εκπλήσσει ευχάριστα, πάντα για ένα Smartphone αυτού του είδους. Τα επίπεδα φωτεινότητας σε κάθε φωτογραφία είναι κοντά στο ιδανικό, και είναι ελάχιστες οι συσκευές του ανταγωνισμού του που μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο.

Η λεπτομέρεια κάθε φωτογραφίας είναι αναμενόμενα χαμηλότερη, όμως και πάλι είναι καλύτερη από αυτό που έπαιρνε κάποιος πριν μερικά χρόνια από ένα τόσο οικονομικό Smartphone.

Συνολικά η κάμερα του Infinity αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με την απόδοση της , και αυτό είναι κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο από την αρχή. Σε αυτα τα χρήματα, και για ένα Smartphone κατασκευασμένο από μια λιγότερο γνωστή εταιρεία, είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights