Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετά χρόνια συνεχώς πτωτικής πορείας, η αγορά των Tablets γνωρίζει εδώ και μερικούς μήνες, μια μικρή αύξηση στις συνολικές πωλήσεις. Παρότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής, ανήκει στην Apple και τις πωλήσεις των iPads, η Samsung είναι από τις λίγες εταιρείες που «επιμένουν» να έχουν μια ολοκληρωμένη γκάμα από Tablets σχεδόν για κάθε κατηγορία τιμής.

Εκτός από τις σχετικά οικονομικές προτάσεις της σειράς tab A, και τα κορυφαία Tab S, η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργησει ένα ακόμα Tablet, που βρίσκεται κάπου … στην μέση. Η ονομασία του δηλώνει άλλωστε ακριβώς αυτό, αφού το “e” στο Tab S5e σημαίνει… Essential με την εταιρεία να δηλώνει ότι προσφέρει όσα είναι πραγματικά απαραίτητα στον ιδιοκτήτη του.

Αυτό όμως ισχύει με την ίδια περίπου λογική που υπάρχει και το αντίστοιχο Galaxy S10e, και στην ουσία, πρόκειται και εδώ για ένα κορυφαίο Tablet που κάνει συγκεκριμένες «παραχωρήσεις» ώστε να πετύχει μα λίγο χαμηλότερη τιμή πώλησης. Αφού έστω και με καθυστέρηση, η Samsung Hellas μας παραχώρησε το Tab S5e για τις ανάγκες του Review μας, στο κείμενο που ακολουθεί θα ανακαλύψουμε ποιες είναι αυτές οι «παραχωρήσεις».

Σχεδιασμός.

Η Samsung έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και κατασκευή του Tab S5e, το οποίο με καλή έννοια, δεν μοιάζει με κανένα από τα προηγούμενα Tablets της εταιρείας. Αρχικά είναι σημαντικά πιο λεπτό αλλά και ελαφρύ από σχεδόν κάθε άλλο Tablet που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στην αγορά, ακόμα και σε σύγκριση με σημαντικά ακριβότερες προτάσεις του ανταγωνισμού.

Ταυτόχρονα, είναι κατασκευασμένο και από αλουμίμιο σε ολόκληρη την πίσω επιφάνεια του, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα πολυτελές στο χέρι, αλλά και στιβαρό, κάτι που είναι απαραίτητο σε ένα τόσο λεπτό μηχάνημα.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην εργονομία, ώστε το Tab S5e να είναι και άνετο σε καθημερινή χρήση. Έτσι το πλαίσιο γύρω από την οθόνη του, είναι αρκετά μειωμένο συνολικά, έχει όμως ακριβώς το μέγεθος που χρειάζεται ώστε ο ιδιοκτήτης του να το κρατάει χωρίς να πιέζει κατά λάθος την οθόνη του.

Η οθόνη αυτή τώρα, είναι προφανώς και το πιο σημαντικο χαρακτηριστικό ενός Tablet, και πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη κατηγορία. Η διαγώνιος της είναι στις 10.5 ίντσες, και προφανως πρόκειται για ένα από τα κορυφαία Amoled Panels που κατασκευάζει η ίδια η Samsung.

Μετά από μια περίεργη εμμονή στη χρήση οθονών με αναλογία πλευρών 4:3, η εταιρεία επέστρεψε και πάλι σε μια οθόνη που είναι πολύ πιο βολική για την κατανάλωση πολυμέσων. Με αναλογία 19:10 πλέον, είναι σαφώς πιο … φαρδιά και λιγότερο «τετράγωνη»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights