Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Κατά κανόνα, η λήψη φωτογραφιών με ένα Tablet είναι μια τουλάχιστον περίεργη και ασυνήθιστη διαδικασία. Παρόλα αυτά, επειδή το Tab S5e είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και λεπτό, είναι τουλάχιστον πιο εύκολο πρακτικά να βγάλει κανείς φωτογραφίες αν όντως δεν… έχει κάτι καλύτερο διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του Tablet έχει ονομαστική ανάλυση 13MP, και έχει ένα διάφραγμα f/2.0 στον φακό της. Τυπικά είναι μια απλή κάμερα, σχεδιασμένη να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για κάποιο λόγο που μόνο η Samsung γνωρίζει, το Tab S5e μπορεί να γράψει βίντεο και σε ανάλυση 4k, κάτι που η ίδια δεν επιτρέπει στο σημαντικά πιο ισχυρό αλλά και αρκετά πιο οικονομικό Galaxy A50 Smartphone της.

Για όσους φυσικά θεωρούν ότι έχουν κάποιο λόγο να γράφουν βίντεο με το Tablet τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights