Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Ήχος.

Στο Tab S5e η Samsung εκμεταλλεύεται για μια ακόμα φορά την τεχνογνωσία της AKG στον τομέα του ήχου, αφού πλέον της ανήκει ολόκληρη σαν εταιρεία. Το Tablet έχει τέσσερα ηχεία συνολικά, στις τέσσερις γωνίες του, ηχεία που έχουν εντυπωσιακά καλή απόδοση με ότι και αν τα συγκρίνει κανείς.

Μάλιστα, σε ένα τόσο λεπτο μηχάνημα, είναι ενδιαφέρον το πως αυτά τα ηχεία παράγουν και λογικό επίπεδο «μπάσου», χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα του ήχου, αλλά και η μέγιστη ένταση τους.

Από την άλλη όμως, το Tab S5e δεν έχει πλέον θύρα ακουστικών, με τη Samsung να είναι από τις τελευταίες εταιρείες που συνέχιζαν να την προσφέρουν στα Smatrphones και τα Tablets της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights