Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το «πλεονέκτημα» του Tab S5e σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο Tablet σε αυτά τα χρήματα, και όχι μόνο, είναι η καταπληκτική SUPER AMOLED οθόνη που διαθέτει. Εκτός της υψηλής ανάλυσης τψν 2560 x 1600 pixels, που είναι ουσιαστικά και η υψηλότερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή, το AMOLED panel έχει και τα γνωστά πλεονεκτήματα σε χρωματική απόδοση, φωτισμό αλλά και γωνίες θέασης.

Έτσι η οθόνη του Tab S5e μπορεί με χαρακτηριστική άνεση να… εντυπωσιάσει όποιον το πιάσει στα χέρια του, με το πόσο ευχάριστη και φωτεινή είναι. Ταυτόχρονα μπορεί να είναι και ιδιαίτερα ζωντανή χρωματικά, χωρίς όμως ν ξεφεύγει από τα όρια του λογικού

Μια οθόνη αυτού του είδους, είναι υπό συνθήκες πιο χρήσιμη σε ένα Tabelt από ότι σε ένα Smartphone. Στο μέγεθος των 10.5 ιντσών, το Tab S5e είναι σαφώς πιο βολικό για να δει κάποιος μια ταινία, ακόμα και σε σύγκριση με Smartphones που έχουν ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη.

Η προβολή ταινίας τώρα σε AMOLED οθόνη, είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσει κάποιος για να το εκτιμήσει, αφού είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθεί σε κείμενο το πόσο ευχάριστη και ζωντανή είναι χρωματικά.

Παραδοσικά, η Samsung προσφέρει ένα σύνολο από ρυθμίσεις της απόδοσης για την οθόνη, προκειμένου αυτή να καλύπτει σχεδόν κάθε είδους απαιτήσεις. Το «Adaptive display» προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται, με την οθόνη να είναι πιο ζωντανή όταν εμφανίζει φωτογραφίες και βίντεο, και λιγότερο όταν προβάλλει στατικό περιεχόμενο όπως κάποιο κείμενο.

Υπάρχει η δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής των AMOLED Cinema, AMOLED Photo και Basic, που η κάθε μια «κλειδώνει» την οθόνη στο αντίστοιχο Mode. Για όσους παρόλα αυτά θέλουν να έχουν ακόμα πιο λεπτομερή έλεγχο, το Tab S5e προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης της οθόνης συγκεκριμένα για το μπλε, κόκκινο και πράσινο κανάλι χρώματος.

Δυστυχώς όμως, η Samsung επέλεξε να μην προσφέρει υποστήριξη για HDR περιεχόμενο στο Tab S5e και την οθόνη του. Η εταιρεία έχει μια περίεργη εμμονή να διατηρεί την συγκεκριμένη δυνατότητα αποκλειστικότητα των ακριβότερων συσκευών της.

Κατά τη γνώμη μας το Tab S5e είναι στο όριο του τι θεωρείται ακριβό και τι όχι, και εκτός των άλλων, είναι «ατυχία» μια τόσο καλή οθόνη να μην μπορεί να προβάλει σωστά HDR περιεχόμενο.

Συνολικά η οθόνη του Tab S5e, ακόμα και με αυτή την έλλειψη, είναι μαζί με τον πολυτελή σχεδιασμό και την εντυπωσιακή κατασκευή του, ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επιλέξει κανείς το συγκεκριμένο Tablet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights