Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

Samsung Galaxy Tab S5e Review: Premium και ικανό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στον τομέα της μπαταρίας θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Samsung έχει κάνει σχεδόν όλες τις «σωστες» επιλογές. Η χωρητικότητα των 7.040 mAh είναι περισσότερο από αρκετή για τις ανάγκες του Tablet, ενώ το OneUI έχει καταπληκτικά βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας σε σύγκριση με το λειτουργικό της Samsung στο παρελθόν.

Η AMOLED οθόνη είναι ενεργειακά αποδοτική, στο βαθμό που μπορεί να είναι ένα Panel των 10 ιντσών, με αποτέλεσμα ακόμα και η πολύωρη προβολή ταινιών και βίντεο να μην αδειάζει αδικαιολόγητα γρήγορα την μπαταρία.

Το Streaming ενός βίντεο από το Youtube και η προβολή μιας ταινίας από το Netflix (χωρίς HDR δυστυχώς…) αφαιρεί περίπου 10-12% από την μπαταρία για κάθε ώρα προβολής, σε ασύρματο δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του Tab S5e μπορεί να είναι πάντα «σιγουρος» ότι δεν θα τον αφήσει από μπαταρία μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

Κάτι που έπρεπε να προσθέσει κάποια στιγμή η εταιρεία στα Tablets της και ευτυχώς το έκανε, είναι η δυνατοτητα ταχείας φόρτισης. Έστω και με μέγιστο τα 18W, το Tab S5e μπορεί να γεμίσει την μπαταρία του πλήρως σε λιγότερο από τρεις ώρες, χρόνος που είναι ιδιαίτερα καλός για τον κόσμο των tablet κάθε εταιρείας.

Συμπέρασμα.

Ακόμα και με συγκεκριμένες επιλογές που θα μπορούσε να έχει αποφύγει, η Samsung κατάφερε με το Tab S5e να δημιουργήσει ένα κορυφαίο tablet σε μια αρκετά δύσκολη κατηγορία.

Ένα οικονομικό Tablet πρέπει να προσφέρει απλά τα βασικά, ενώ στην κορυφαία κατηγορία πρέπει να τα έχει «όλα», ακόμα και δυνατότητες που δεν είναι απαραίτητες σε καθημερινή χρήση.

Με σχεδόν απόλυτη επιτυχία λοιπόν, η Samsung βρήκε την … μέση λύση, προσφέροντας την καταπληκτική οθόνη, την πολύ καλή μπαταρία, και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που πρέπει να έχει ένα Tablet στα 460 ευρώ. Οι επιδόσεις ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο καλύτερες, χωρίς όμως να δυσκολεύουν την καθημερινή χρήση του. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το Tab S5e είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για όποιον δεν θέλει να ξοδέψει τα χρήματα ενός κορυφαίου Tab S6 (πλέον) ή κάτι αντίστοιχου και δεν θέλει ταυτόχρονα να συμβιβαστεί με κάτι οικονομικότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights