Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A30s Review : Σταθερή σωστή πορεία
galaxy a30s

Samsung Galaxy A30s Review : Σταθερή σωστή πορεία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η 6.4 ιντσών οθόνη αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του Galaxy A30s . Αυτό αφορά περισσότερο το μέγεθος της όμως, αλλά και το Ότι πρόκειται για ένα Super AMOLED panel. Αυτό που δεν ικανοποιεί, τουλάχιστον όχι στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμης, είναι η χαμηλότερη ανάλυση των 1560×720 pixels. Τυπικά πρόκειται δηλαδή για ένα 720p panel σε μια αρκετά μεγάλη διασταση.

Η χαμηλή πυκνότητα που υπάρχει σαν αποτέλεσμα, σημαίνει ότι η οθόνη δεν έχει την καλύτερη δυνατή λεπτομέρεια στην απεικόνιση. Αυτό σαν γεγονός είναι περισσότερο ενοχλητικό όταν κάποιος κοιτάει από κοντα το Galaxy A30s όπως για παράδειγμα το βράδυ, παραμενει όμως κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής.

galaxy a30s

Χρωματικά τώρα, είναι κορυφαία όπως μας έχει συνηθίσει η Samsung . Ακόμα και στη μεσαία κατηγορία, η εταιρεία είναι αυτή που…δείχνει ουσιαστικά ότι μια οθόνη μπορεί να είναι και ευχάριστη αλλά και ζωντανή. Αναμενόμενα, επειδή το Galaxy A30s δεν απευθύνεται απαραίτητα στον “επαγγελματία” , η οθόνη έχει περισσότερο έντονα και ευχάριστα χρώματα, και λιγότερο κοντά στο χρωματικά ακριβές.

Προφανώς και δεν υπάρχει υποστήριξη για HDR περιεχόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάθε είδους βίντεο δεν παρουσιάζεται έτσι και αλλιώς με έντονα και ευχάριστα χρώματα.

Οι γωνίες θέασης είναι τέλος ικανοποιητικές σε κάθε περίπτωση, ενώ και ο φωτισμός είναι ιδιαίτερα δυνατος. Παραδοσιακά , η μέγιστη ένταση του επιτυγχάνεται μόνο στην αυτόματη ρύθμιση, και μόνο όταν είναι απαραίτητο σε εξωτερικούς χώρους με πολύ φως.

galaxy a30s

Προφανώς και στον τομέα της οθόνης η Samsung έκανε μια απαραίτητη παραχώρηση στο Galaxy A30s προκειμένου να πετύχει το κόστος που ήθελε . Σε αυτή την κατηγορία τιμής, η ανάλυση της είναι ενοχλητικά χαμηλή, έρχεται όμως με ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων αλλά και την πολύ καλή απόδοση του AMOLED panel σε μια προσπάθεια να “αποζημιώσει” για αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ 14/04/2020 - 17:51

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α50 ΚΑΙ ΤΟΥ Α30S ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights