Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A30s Review : Σταθερή σωστή πορεία
galaxy a30s

Samsung Galaxy A30s Review : Σταθερή σωστή πορεία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

To Galaxy A30s έχει δύο διαφορετικά “θετικά” σε ότι αφορά την μπαταρία στο εσωτερικό του. Το πρώτο είναι  ιδιαίτερα μεγάλη χωρητικότητα των 4.000 mAh, και το δεύτερο είναι οι πραγματικά καλοί χρόνοι λειτουργίας που πετυχαίνει. Το OneUI είναι δεδομένο ότι κάνει σημαντικά καλύτερη διαχείριση της ενέργειας, αλλά και έλεγχο για άσκοπη κατανάλωση από εφαρμογές.

Με αυτόν τον τρόπο, το Galaxy A30s μπορεί να βγάλει μια ημέρα “σκληρής” χρήσης, και στο τέλος της να έχει ακόμα ένα 30-35% της μπαταρίας του διαθέσιμο. Το Gaming στο βαθμό που μπορεί να το υποστηρίξει σαν Smartphone, αφαιρεί περίπου 15% της μπαταρίας κάθε ώρα, ένα ιδιαίτερα καλό ποσοστό, ενώ η αναπαραγωγή βίντεο έχει ακόμα καλύτερη απόδοση με περίπου 10% της μπαταρίας για κάθε ώρα προβολής.

Σε ότι αφορά την φόρτιση, το Galaxy A30s έχει USB type-C στο κάτω μέρος του, που προφανώς εξυπηρετεί και τις ανάγκες σύνδεσης με υπολογιστή. Η φόρτιστη γίνεται με σχετικά “γρήγορο” ρυθμό, όμως χρειάζεται λίγο περισσότερο από 1.5 ώρα για να γεμίσει η μπαταρία, χρόνος παρόλα αυτά αποδεκτός με δεδομένη την χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα.

Το Galaxy A30s είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Samsung μπορεί, αν θέλει, να είναι ανταγωνιστική στη μεσαία κατηγορία τιμής. Προφανώς και στην αγορά υπάρχουν συσκευές που προσφέρουν περισσότερα στον ένα τομέα ή στον άλλο, όμως συνολικά καλύτερες από αυτό είναι λίγες. Πρακτικά η εταιρεία συνεχίζει να “στηρίζεται” στο πλεονέκτημα της AMOLED οθόνης, αλλά και του άριστα σχεδιασμένου και εντυπωσιακά εύχρηστου γραφικού περιβάλλοντος.

Η κάμερα έχει ικανοποιητική απόδοση, η δευτερη με τον υπερ ευρυγώνιο φακό υπάρχει για να καλύψει βασικές ανάγκες, και πρακτικά το ίδιο ισχύει για το σύνολο του Hardware στο εσωτερικό του Smartphone. Η Samsung γνωρίζει ότι υπάρχει ένα μέρος του αγοραστικού κοινού που είναι διατεθιμένο να κάνει κάποιες “θυσίες” προκειμένου να αγοράσει ένα δικό της Smartphone, και με το Galaxy A30s τουλάχιστον το… εκμεταλλεύεται αυτό σε φυσιολογικό βαθμό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ 14/04/2020 - 17:51

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α50 ΚΑΙ ΤΟΥ Α30S ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights