Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A30s Review : Σταθερή σωστή πορεία
galaxy a30s

Samsung Galaxy A30s Review : Σταθερή σωστή πορεία

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Το Galaxy A30s έχει στο εσωτερικό του , και αυτό, έναν επεξεργαστή σχεδιασμένο από την ίδια τη Samsung, τον Exynos 7904. Παρά την ονομασία του, αποτελεί μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του Exynos 7885 που εδώ και χρόνια κατασκευάζει η εταιρεια. Η ουσιαστική διαφορά του, είναι η διαφορετική τεχνική κατασκευής που του επιτρέπει να έχει βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας, έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB μνήμης RAM, ενώ υπάρχει και έκδοση με τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο, αλλά 3GB μνήμης RAM.

Οι επιδόσεις του Galaxy A30s δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά αποδέκτες για την κατηγορία τιμής του. Εκεί που τα Α50 και Α70 ήταν ανταγωνιστικά επειδή προσέφεραν ένα καλό σύνολο, με επίσης καλές επιδόσεις, το A30s απλά δεν το καταφέρνει.

Με απόδοση παρόμοια με αυτή του A40, βρίσκεται σε μια κατηγορία τιμής που ο ανταγωνισμός προσφέρει λύσεις με εντυπωσιακά καλύτερες επιδόσεις. Υπάρχουν συσκευές με τον Snapdragon 660 ή ακόμα και τον 665 πλέον επίσημα στη χώρα μας με καλύτερες επιδόσεις, αλλά και το One vision της Motorola για μια ακόμα φορά, και μάλιστα με επεξεργαστή της Samsung.

Η καθημερινή χρήση γίνεται χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, παρόλα αυτά, εμφανίζονται μικρά κολλήματα χωρίς συγκεκριμένη “λογική” σε διάφορα σημεία. Πρακτικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι όμως ενοχλητικό να έχει δώσει κάποιος αυτά τα χρήματα και να έχει αυτό το αποτέλεσμα .

Αντίστοιχα και στον τομέα των γραφικών, η Mali G72 εκμεταλλεύεται μεν την καλή αρχιτεκτονική της , περιορίζεται όμως από τις δύο μονάδες παραγωγής που έχει.

Στην 720Ρ οθόνη δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή του γραφικού περιβάλλοντος, δεν ισχύει το ίδιο όμως για τα περισσότερα παιχνίδια. Εκεί χρειάζεται παραχωρήσεις, αφού για να παίξουν, ρυθμίζονται αυτόματα στο χαμηλότερο “σετ” ποιότητας γραφικών.

Για τον αποθηκευτικό χώρο επίσης, τα 64GB είναι απλά αποδεκτά, παρόλα αυτά δεν θεωρούνται λίγα. Στην πράξη είναι διαθέσιμα περίπου 52 από αυτά, ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, που μάλιστα είναι ξεχωριστή από αυτές τις τις δύο SIM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΓΙΝΟΣ 14/04/2020 - 17:51

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α50 ΚΑΙ ΤΟΥ Α30S ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights