Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 8T Review : Σίγουρη επιτυχία
note 8t

Xiaomi Redmi Note 8T Review : Σίγουρη επιτυχία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Στον τομέα της οθόνης, το Note 8T καταφέρνει να ικανοποιεί χωρίς να… προσπαθει. Με διαγώνιο 6.3 ιντσών, και ανάλυση 2340×1080 pixels, η οθόνη του καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτή την κατηγορία

Μάλιστα το LCD panel που έχει επιλέξει η εταιρεία, καταφέρνει να παράγει ιδιαίτερα ζωντανά και ευχάριστα χρώματα, σε συνδυασμό με πολύ καλά επίπεδα φωτεινοτητας.

Ουσιαστικά, δεν υπάρχει κανένα παράπονο από την οθόνη του Note 8T, ακόμα και αν την κρίνει κανείς αυστηρότερα από ότι θα έπρεπε για τα χρήματα που κοστίζει. Μάλιστα και οι γωνίες θέασης παραμένουν ικανοποιητικές, με την αλλοίωση να εμφανίζεται μόνο σε γωνία από την οποία πρακτικά δεν θα χρησιμοποιήσει κανείς το τηλέφωνο του.

Παραδοσιακά, στις ρυθμίσεις υπάρχει πάντα η επιλογή της προσαρμογής ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του Note 8T. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η επιλογή πιο ψυχρής η πιο Θέρμης απόχρωσης, εκτός του ξεχωριστού mode “ανάγνωσης” που υπάρχει.

Συνολικά, η οθόνη του smartphone επιβεβαιώνει την ικανότητα της Xiaomi να προσφέρει συσκευές που καλύπτουν κάθε είδους απαίτηση, και να το κάνει πάντα με λογικό κόστος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights