Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 8T Review : Σίγουρη επιτυχία
note 8t

Xiaomi Redmi Note 8T Review : Σίγουρη επιτυχία

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστης μνήμη.

Στον τομέα των επιδόσεων, η Xiaomi θα μπορούσε πιθανότατα να προσφέρει κάτι περισσότερο, παρότι τυπικά έστω το Note 8T είναι “καλύτερο” από τον προκάτοχό του. Ο Snapdragon 665 είναι μια ελάχιστα βελτιωμένη έκδοση του αντίστοιχου 660, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει κάτι διαφορετικό στον τομέα των επιδόσεων.

Παρόλα αυτά, οι 8 πυρήνες επεξεργασιας στο εσωτερικό του, είναι αρκετά ικανοί για κάτι περισσότερο από απλή καθημερινή χρήση. Η ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών είναι δυνατή, χωρίς κανενός είδους δυσκολία, πάντα σε λογικά πλαίσια.

Ακόμα και πιο απαιτητικές εφαρμογές, για επεξεργασία εικόνας και όχι μόνο, θα τρέξουν στο Note 8T, με μία μικρή παραχώρηση στον τομέα της ταχύτητας.

Τα 4GB μνήμης RAM είναι το “ελάχιστο” πλέον για αποδεκτή χρήση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι λίγα, πιθανόν όμως σε βάθος χρόνου κάποιες εφαρμογές να απαιτούν μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη ώστε να τρέχουν χωρίς καθυστερήσεις.

Στον τομέα των γραφικών, ο Snapdragon 665 διατηρεί πρακτικά τις ίδιες επιδόσεις με τον προκάτοχό του. Αυτό σημαίνει οτι το Note 8T μπορεί να παίξει πρακτικά σχεδόν όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια στο play store. Σε αυτά περιλαμβάνεται το Call of duty, όμως για κάποιο λόγο συνεχίζει να μην υποστηρίζεται η κάρτα γραφικών από το Fortnite.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, τα 64GB είναι πρακτικά το “ελάχιστο” πλέον προκειμένου μια συσκευή σε αυτή την κατηγορία να λειτουργεί χωρίς προβληματα. Τα περίπου 50GB που είναι πραγματικά διαθέσιμα, είναι αρκετά για να εγκαταστησει ο ιδιοκτήτης του Note 8T αρκετές εφαρμογές αλλά και παιχνίδια , και να έχει χώρο για φωτογραφίες και βίντεο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights