Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 8T Review : Σίγουρη επιτυχία
note 8t

Xiaomi Redmi Note 8T Review : Σίγουρη επιτυχία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Note 8T υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh. Όπως μας έχει συνηθίσει η Xiaomi, η μπαταρία αυτή συνδυάζεται και με ιδιαίτερα καλή απόδοση στην πράξη, αποτέλεσμα που είναι συνδυασμός της πολύ καλής διαχείρισης ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα αλλά και της αποδοτικότητας του Snapdragon 665.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το Note 8T παραμένει με χαρακτηριστική άνεση ενεργό για μια ολόκληρη ημέρα, όσο απαιτητικός και αν είναι ο ιδιοκτήτης του. Στο τέλος αυτής, θα έχει ακόμα ένα ποσοστό ανάμεσα σε 15 και 25% ανάλογα με τις συνθήες, που παρότι δεν είναι αρκετό για δεύτερη ημέρα χρήσης, θα φτάσει με “ασφάλεια” το Smartphone στον φορτιστή του. Ο χρόνος αυτός μπορεί να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στις 2 ημέρες με πιο … λογική χρήση, διάστημα που είναι και ο μέσος όρος που πετύχαμε τις ημέρες που δοκιμάζαμε το Note 8T.

Ακόμα και οι φίλοι του Gaming, είναι σίγουρο ότι θα καλύφθούν από την μπαταρία, αφού μια ώρα παιχνιδιού αφαιρεί περίπου 25% από την φόρτιση της, στα πιο απαιτητικά παιχνίδια που υπάρχουν στο Play STore. Στα θετικά περιλαμβάνεται και η ιδιαίτερα γρήγορη φόρτιση που είναι ουσιαστικά απαραίτητη σε μια μπαταρία με αυτή τη χωρητικότητα.

Συμπέρασμα.

Το Note 7 πριν περίπου ένα χρόνο, ήταν το Smartphone της Xiaomi που έκανε την εταιρεία να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο στην μεσαία κατηγορία, και στη χώρα μας. Το note 8T έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αφού πρέπει να συνεχίσει αυτή την πολύ καλη πορεία, αλλά και να “πείσει” ότι προσφέρει αρκετά ώστε να θεωρείται μια νεότερη και καλύτερη συσκευή.

Στην πράξη το πετυχαίνει αυτό με σχεδόν απόλυτη επιτυχία, αφού η Xiaomi για μια ακόμα φορά βελτίωσε τους τομείς που ενδιαφέρουν περισσότερο το αγοραστικό κοινό, και το κατάφερε χωρίς να αυξήσει την τιμή πώλησης. Μάλιστα με δεδομένη την ύπαρξη πλέον και του ακόμα ισχυρότερου Note 8 Pro, το Note 8T είναι ελάχιστα πιο οικονομικό σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights