Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Note 10 Review : Μοναδική κάμερα και όχι μόνο !

Xiaomi Mi Note 10 Review : Μοναδική κάμερα και όχι μόνο !

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Είναι δεδομένο ότι η Xiaomi έκανε μια ασυνήθιστη επιλογή στον επεξεργαστή που βρίσκεται στο εσωτερικό του Note 10. Θα περίμενε κανείς ότι το Smartphone με τις περισσότερες αλλά και καλύτερες κάμερες, θα έχει και τον αντίστοιχα καλύτερο επεξεργαστή. Παρόλα αυτά το Smartphone έρχεται με τον Snapdragon 730G της Qualcomm αντί του μέχρι στιγμής ισχυρότερου Snapdragon 855.

Παρόλα αυτά, τεχνικά ο Snapdragon 730G είναι σαφώς πάνω από την μεσαία κατηγορία, ενώ η επεξεργαστική ισχύς του είναι ελάχιστα υψηλότερη από αυτή του αμέσως προηγούμενου Snapdragon 845 της Qualcomm. ( Ο οποίος συνεχίζει να έχει μια σημαντικά πιο δυνατή κάρτα γραφικών…).

Από τους συνολικά οχτώ πυρήνες επεξεργασίας, οι 6 είναι αρχιτεκτονικής A-55 της ARM αν και η Qualcomm τους περιγράφει σαν Kryo 470 Silver επειδή έχει κάνει ελάχιστες τροποποιήσεις.

Αυτό που έχει όμως ενδιαφέρον είναι οι δύο Kryo 470 Gold που είναι με την σειρά τους ελάχιστα διαφορετικές εκδόσεις των A-76 της ARM και πάλι. Κάθε ένας από αυτούς είναι το ίδιο ισχυρός με λύσεις όπως ο Kirin 980 της Huawei αλλά και προτάσεις της Samsung

Με το Android να είναι σχεδιασμένο να στηρίζεται στην κορυφαία απόδοση ενός πυρήνα επεξεργασίας στις περισσότερες περιπτώσεις, ο Snapdragon 730 έχει την δυνατότητα να προσφέρει την ίδια ακριβώς ταχύτητα απόκρισης με συσκευές που είναι σημαντικά ισχυρότερες από αυτόν συνολικά.

Στο Note 10 τώρα, συνδυάζεται με 6 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση των 128 GB που είναι αυτή που εισάγεται επίσημα στη χώρα μας. Για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια, καμία εφαρμογή δεν θα χρειάζεται τόση διαθέσιμη μνήμη, που μαζί με αυτή που απαιτεί το ίδιο το λειτουργικό, θα κάνουν δύσκολη τη χρήση του Note 10. Αυτό φυσικά ισχύει και για κάθε άλλο Smartphone σε αυτή την κατηγορία και όχι μόνο.

Μάλιστα ακόμα και δύο διαφορετικά παιχνίδια με ιδιαίτερες απαιτήσεις στον τομέα των γραφικών, μπορούν να είναι ταυτόχορνα ανοιχτά χωρίς το Note 10 να μείνει από διαθέσιμη μνήμη RAM.

Σε αυτά τα παιχνίδια, είναι που το Smartphone δεν έχει την απόδοση που ίσως θα έπρεπε. Η Adreno 618 GPU είναι λιγότερο ισχυρή από την 630 του SD845 και πόσο μάλλον σε σύγκριση με την Adreno 640 του Snapdragon 855.

Η απόδοση της είναι αρκετή για να παίξει σχεδόν στις υψηλότερες δυνατές ρυθμίσεις, ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, χωρίς όμως να υπάρχει περιθώριο μελλοντικά ώστε να κάνει το ίδιο και σε νεότερους τίτλους που θα είναι πιο «πολύπλοκοι».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights