Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Note 10 Review : Μοναδική κάμερα και όχι μόνο !

Xiaomi Mi Note 10 Review : Μοναδική κάμερα και όχι μόνο !

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Note 10 βρίσκεται μια ασυνήθιστα μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 5.260 mAh. Η απόδοση της δεν είναι ακριβώς αυτή που περιμένει κανείς με βάση τη χωρητικότητα της, χωρίς παρόλα αυτά να απογοητεύει σε οποαδήποτε περίπτωση.

Η συνεχόμενη χρήση της κάμερας έχει επιπτώσεις στην απόδοση της, αφού φτάνει το Smartphone στο όριο της δικής του απόδοσης αυξάνοντας ταυτόχρονα και την κατανάλωση ενέργειας. Οι λιγότερο απαιτητικοί από την κάμερα του θα καταφέρουν με άνεση να βγάλουν δύο ημέρες χρήσης, πριν η μπαταρία πέσει κάτω από το 10% της φόρτισης της.

Εδώ μας άρεσε ιδιαίτερα η ταχεία φόρτιση που προσφέρει το Note 10, και ακόμα περισσότερο που οι συσκευές που εισάγονται επίσημα στη χώρα μας, θα έχουν τον ταχυφορτιστή στην συσκευασία τους.

Συμπέρασμα.

Το Note 10 είναι η καλύτερη απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η xiaomi, και για μια ακόμα φορά δείχνει ότι μπορεί να το κάνει σε Smartphones που δεν κοστίζουν υπερβολικά πολλά χρήματα.

Ακόμα και με μικρές παραχωρήσεις στον τομέα της απόδοσης, δεν πάυει να είναι το πρώτο Smartphone με κάμερα τόσο υψηλης ανάλυσης που όντως προσφέρει κάτι χρήσιμο στην πράξη. Μάλιστα δεν περιορίζεται σε αυτή μόνο, και την συνοδεύει με 4 ακόμα κάμερες που η κάθε μια θα φανεί όντως χρήσιμη στις συνθήκες που της… ταιριάζουν.

Τέλος, ο κορυφαίος σχεδιασμός αλλά και τα υλικά κατασκευής του, κάνουν το σύνολο να είναι και όσο πολυτελές αλλά και όμορφο πρέπει να είναι ένα Smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ακόμα και αν ψάξει λοιπόν κάποιος να βρει ένα αρνητικό στο Note 10 που να μην ταιριάζει στον χαρακτήρα του, αυτό δεν θα είναι σημαντικό ώστε να αλλοιώσει την συνολικά εντυπωσιακή εικόνα που δημιουργεί σε όποιον το δοκιμάσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights