Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mate 20X 5G Review : Ένα διαφορετικό “κτήνος”

Huawei Mate 20X 5G Review : Ένα διαφορετικό “κτήνος”

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Αυτό που κάνει την καθημερινή χρήση του Mate 20 X 5G πραγματικά εντυπωσιακή, και σημαντικά διαφορετική από το συνηθισμένο, είναι η οθόνη των 7.2 ιντσών που διαθέτει. Όσο και αν είναι προφανώς αυξημένες οι εξωτερικές του διαστάσεις, η οθόνη αυτή είναι πιο άνετη και αποδοτική σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο Smartphone.

Στο τεχνικό κομμάτι, πρόκειται για ένα AMOLED Panel, με ανάλυση 2280×1080 pixels. Η Huawei επιμένει στη χρήση οθονών αυτής της ανάλυσης στις συσκευές της, προκειμένου να προσφέρει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας αλλά και καλύτερες επιδόσεις παραγωγής γραφικών.

Προφανώς ένα AMOLED Panel έρχεται με όλα τα πλεονεκτήματα σε χρωματική απόδοση αλλά και εντυπωσιακή ένταση φωτισμού. Μάλιστα αυτή η ένταση είναι ασυνήθιστα υψηλή, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Με δεδομένη την μεγαλύτερη έκταση της οθόνης, αυτό είναι πρακτικά απαραίτητο ώστε να είναι πάντα ευανάγνωστη.

Στις ρυθμίσεις του Mate 20 X 5G ο ιδιοκτήτης του μπορεί να βρει επιλογές για την προσαρμογή της ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Υπάρχει η δυνατότητα προβολής έντονων και ζωντανών χρωμάτων ή μια πιο «τυπική» λειτουργία. Στην δεύτερη περίπτωση η οθόνη είναι σαφώς λιγότερο εντυπωσιακή, και απευθύνεται σε όσους καλώς ή κακώς προτιμούν την χρωματική ακρίβεια από την ομορφιά.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η οθόνη του Mate 20 X 5G υποστηρίζει την προβολή HDR περιεχομένου. Αυτό είναι ίσως πιο σημαντικό από πολλά άλλα Smartphones, ακριβώς λόγω της σημαντικά καλύτερης εμπειρίας θέασης που προσφέρει μια τόσο μεγάλη οθόνη.

Η προβολή ταινιών στο Netflix ή κάθε είδους βίντεο στο Youtube είναι πραγματικά απολαυστική, και παρότι το Mate 20 X 5G δεν είναι ευρέως διαδεδομένο σαν μοντέλο, υποστηρίζεται κανονικά και από τις δύο υπηρεσίες.

Ακόμα όμως και για πιο απλες καθημερινές εργασίες, όπως η πλοήγηση μέσω του Chrome ή κάθε είδους Social media εφαρμογή, μια τόσο μεγάλη οθόνη έχει μια…. άνεση στη χρήση της. Η άνεση αυτή είναι περισσότερο αντιληπτή, όταν κάποιος αφήσει το Mate 20 X 5G από τα χέρια του και δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο Smartphone αντί για αυτό.

Συνολικά, προφανώς η οθόνη είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, ενώ είνα πολλοί αυτοί που θα θεωρήσουν ότι η χαμηλότερη ανάλυση της είναι μειονέκτημα. Σε μια εποχή όμως που υπάρχουν πολλά Tablets ή ακόμα και υπολογιστές που χρησιμοποιούν 1080p Οθόνη στις 10 ίντσες ή ακόμα περισσότερο, αυτή του Mate 20 X 5G εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα της χαμηλότερης κατανάλωσης και της καλύτερης απόδοσης στην παραγωγή γραφικών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights