Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL Plex Review : Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

TCL Plex Review : Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του TCL Plex η εταιρεία επέλεξε τον γνωστό πλέον Snapdragon 675 της Qualcomm. Πιθανότατα δεν αποτελέι την ισχυρότερη λύση σε αυτή την κατηγορία τιμής, όμως δεν απέχει ενοχλητικά, όπως κάποιες συσκευές άλλων εταιρειών.

Αυτό που κάνει τον Snapdragon 675 να ξεχωρίζει, είναι η διάταξη των πυρήνων επεξεργασίας στο εσωτερικό του. Οι δύο από αυτούς, είναι αρχιτεκτονικής Α-76 της ARM, που αποτελούν τους μέχρι στιγμής ισχυρότερους που υπάρχουν ακόμα και σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές που απλά χρησιμοποιούν 4 από αυτούς αντί για δύο στην περίπτωση του SD675.

Η συχνότητα τους είναι μειωμένη στα 2.0GHz ώστε να μην έρχεται σε αντιπαράθεση με τον αμέσως καλύτερο Snapdragon 730 της εταιρείας, ενώ οι υπόλοιποι 6 πυρήνες είναι και αυτοί Α-55 της ARM στο 1.7GHz και αποτελούν και εδώ «αναβάθμιση» σε σύγκριση με τους συνηθισμένους Α-53.

Το TCL Plex έρχεται με 6GB μνήμης RAM, και ουσιαστικά έχει τη δυνατότητα να εκτελεί τα πάντα με άνεση που θυμίζει ακριβότερη συσκευή. Πρακτικά, ακόμα και παιχνίδια με απαιτητικά γραφικά, μπορούν να τρέχουν με το Smartphone να έχει ταυτόχρονα ενεργές και άλλες εφαρμογές.

Στον τομέα του Gaming λοιπόν, ο SD675 είναι ικανότερος από τις περισσότερες λύσεις σε αυτά τα χρήματα. Αυτό που έχει πρακτικά σημασία, είναι ότι μπορεί να παίξει ακόμα και σχετικά απαιτητικά παιχνίδια, σε αποδεκτές ρυθμίσεις ποιότητας γραφικών.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι, ότι το TCL Plex διατηρεί και πολύ καλά επίπεδα θερμοκρασίας σε συνεχόμενο Gaming. Η κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης απόλυτρα φυσιολογική για αυτά τα δεδομένα, και το Gaming για περίπου 2 ώρες αφαιρεί κατά κανόνα περίπου 40% από την μπαταρία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights