Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL Plex Review : Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

TCL Plex Review : Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Plex βρίσκεται μια μπαταρία με χωρητικότητα 3,820mAh που είναι πρακτικά στο μέσο όρο για συσκευές αυτού του είδους.

Η απόδοση της είναι καλύτερη από το αναμενόμενο, κυρίως επειδή το Plex έχει ένα μεγάλο σύνολο από επιλογές για τη διαχείριση της. Όπως και πολλές άλλες εταιρείες, έτσι και εδώ, η TCL δίνει την δυνατότητα ελέγχου των εφαρμογών που τρέχουν μονίμως ακόμα και με την οθόνη κλειστή.

Σε συνδυασμό με την έτσι και αλλιώς μειωμένη κατανάλωση ενέργειας του Snapdragon 675, η μπαταρία μπορεί να κρατήσει το Plex ενεργό με άνεση για δύο ημέρες λογικής χρήσης.

Το Smartphone υποστηρίζει ταχεία φόρτιση, και στη συσκευασία του υπάρχει ένας εντυπωσιακός φορτιστής, που μπορεί να γεμίσει τη μπαταρία του σε περίπου 1.5 ώρα. Στην πράξη, ο φορτιστής μπορεί να «δώσει» έως και 28W,  περισσότερο δηλαδή από όσο μπορεί να εκμεταλλευτεί η συσκευή.

Συμπέρασμα.

Η TCL έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της, όχι τόσο για να αποδείξει ότι είναι μια πολύ ικανή εταιρεία (που είναι…), αλλά για να πείσει το αγοραστικό κοινό ότι οι προτάσεις της είναι αντάξιες του ανταγωνισμού τους.

Το Plex είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό, αφού προσφέρει όλα όσα περιμένει κανείς στην κατηγορία του, μαζί με μερικές ακόμα δυνατότητες που κανείς δεν… περιμένει.

Η τεχνική του NextVision κάνει την οθόνη αρκετά ενδιαφέρουσα για ένα LCD Panel, και οι δύο από τις τρεις κάμερες του Plex είναι όντως ασυνήθιστες. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών σαν μια πολύ καλή εναλλακτική πρόταση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights