Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 5 Review: Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

Realme 5 Review: Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Η ελληνική αγορά είναι γνωστό ότι δεν έχει το μέγεθος που θα επέτρεπε σε ακόμα περισσότερες εταιρείες να εισάγουν επίσημα τα προϊόντα τους στη χώρα μας, και να έχουν την… ελπίδα να αποκτήσουν ένα μερίδιο αγοράς που να αξίζει τον χρόνο και την επένδυση.

Αυτό όμως είναι λιγότερο δύσκολο στη χαμηλή και μεσαία κατηγορία τιμής, όπου άλλωστε πωλούνται και οι περισσότερες συσκευές. Για αυτόν τον λόγο, η Realme θεωρεί πλέον και αυτή ότι έχει νόημα να «επενδύσει» στην Ελληνική αγορά, και να ξεκινήσει την επίσημη παρουσία της με μερικές από τις νεότερες προτάσεις της.

Το Realme 5 έρχεται λοιπόν επίσημα τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας, σαν μια από τις πιο οικονομικές προτάσεις που μπορεί να βρει κανείς στην κατηγορία των 200 ευρώ περίπου.

Σχεδιασμός.

Η Realme γνωρίζει πολύ καλά ότι ακόμα και ένα οικονομικό Smartphone πρέπει πλέον να έχει μια αρκετά πολυτελή και φυσικά όμορφη εμφάνιση αλλά και κατασκευή.

Έτσι το Realme 5 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό μεν, που προσπαθεί όμως να ξεχωρίσει με την εμφάνιση του. Το τριγωνικό σχέδιο στο πίσω μέρος του, και ειδικά στο μπλε χρώμα της συσκευής που έχουμε στα χέρια μας, το πετυχαίνει αυτό με ιδιαίτερη επιτυχία.

Αν μη τι άλλο, κάνει το Smartphone να ξεχωρίζει από πολλές προτάσεις του ανταγωνισμού του, τουλάχιστον με βάση την εμφάνιση αυτή. Σε αυτό το πίσω μέρος, η εταιρεία έχει τοποθετήσει και τις τέσσερις κάμερες αλλά και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Ο αισθητήρας αυτός, έχει ιδανικό μέγεθος προκειμένου να μπορεί να τον βρει κανείς εύκολα με την αφή χωρίς προσπάθεια, ενώ είναι και εντυπωσιακά γρήγορος στο να ξεκλειδώνει το Smartphone. Μάλιστα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και η αξιοπιστία του, αφού σχεδόν ποτέ δεν αποτυγχάνει να διαβάσει το αποτύπωμα με την πρώτη προσπάθεια.

Για την μπροστινή πλευρά του Realme 5 τώρα, η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία ώστε η οθόνη του να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της. Με διαγώνιο 6.5 ιντσών, το πλαίσιο γύρω της είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με ακριβότερες συσκευές, ικανοποιητικό όμως προκειμένου οι συνολικές του διαστάσεις να είναι σχετικά περιορισμένες.

Στο πρακτικό κομμάτι τέλος, το πάχος του Realme 5 είναι λίγο μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, όμως αυτό δικαιολογείται πλήρως λόγω της εντυπωσιακα μεγάλης μπαταρίας που βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Πρακτικά τώρα, το Smartphone έχει στο κάτω μέρος του υποδοχή ακουστικών, που είναι πάντα χρήσιμη, ειδικά σε Smartphones όπως αυτό, που διαθέτει και ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Σε αυτό το σημείο, βρίσκεται και το ένα και μοναδικό του ηχείο, αν και στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν θεωρείται ακόμα δεδομένος ο στερεοφωνικός ήχος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights