Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 5 Review: Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

Realme 5 Review: Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Ένα από τα πιο «δυνατά» χαρακτήριστικά του Realme 5 είναι με διαφορά ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Ο Snapdragon 665 είναι σημαντικά ισχυρότερος από αυτόν που χρησιμοποιούν στην ίδια κατηγορία οι συσκευές της Samsung, και τουλάχιστον το ίδιο ικανός με αυτούς των προτάσεων της Xiaomi και της Huawei.

Οι συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας, είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες των τεσσάρων που παρότι έχουν διαφορετική εμπορική ονομασία, όπως συνηθίσει η Qualcomm, είναι πρακτικά ελάχιστα τροποποιημένες εκδόσεις των πυρήνων επεξεργασίας που προσφέρει η ARM.

Με τέσσερις Α-53 λοιπόν στο 1.8 GHz και άλλους τέσσερις ισχυρότερους Α-73 στα 2.0 GHz, ο Snapdragon 665 είναι ιδιαίτερα ικανός να εκτελέσει τα πάντα με πολύ καλή ταχύτητα και χωρίς ενοχλητικά κολλήματα.

Το Realme 5 δυστυχώς στη βασική του έκδοση έρχεται με 4GB μνήμης RAM, αν και εδώ θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στην εταιρεία, ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν συσκευές με περισσότερη διαθέσιμη RAM.

Η χωρητικότητα της είναι περισσότερο περιοριστικός πάράγοντας σε βάθος χρόνου, με τις εφαρμογές να είναι όλο και πιο απαιτητικές. Παρόλα αυτά, για τα σημερινά δεδομένα, τα 4GB είναι αρκετά ώστε ο ιδιοκτήτης του Realme 5 να μπορεί να έχει ταυτόχρονα ενεργές όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στην καθημερινότερηα του.

Αντίστοιχα, στον τομέα των γραφικών, ο Snapdragon 665 περιλαμβάνει την ιδιαίτερα αποδοτική Adreno 610 GPU. Η απόδοση της είναι ακόμα υψηλότερη στην χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη του Realme 5.

Προφανώς και σε αυτά τα χρήματα, δεν μπορεί να περιμένει κανείς από ένα Smartphone να προσφέρει εντυπωσιακή Gaming απόδοση, το Realme 5 πάντως ξεπερνά το μέσο όρο ακριβώς επειδή η οθόνη του έχει χαμηλότερη ανάλυση από το συνηθισμένο.

Στα θετικά του Smartphone περιλαμβάνεται σίγουρα και ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος, που έχει ονομαστική χωρητικότητα 128GB. Από αυτά, περίπου 108 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη, και είναι υπερ αρκετά για κάθε είδους απαίτηση. Η υποδοχή για την MicroSD κάρτα μνήμης, είναι ξεχωριστή από αυτές για τις δύο κάρτες SIM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights