Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 5 Review: Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

Realme 5 Review: Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Realme 5 είναι σίγουρα η εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του. Με χωρητικότητα 5.000 mAh είναι από μόνη της κριτήριο επιλογής του Smartphone για όσους θελουν ένα Smartphone με λογικές επιδόσεις και πολύ καλή μπαταρια.

Το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, έχει αρκετές διαθέσιμες επιλογές για την διαχείριση εφαρμογών προκειμένου να περιορίζεται η άσκοπη κατανάλωση τους.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η μεγάλη μπαταρία του Realme 5 προσφέρει με σχετική άνεση, δύο ημέρες χρήσης. Επίσης, είναι σχεδόν αδύνατον να το αφήσει κανείς από μπαταρία μέσα σε μια μόλις ημέρα, με τη μπαταρία να έχει πάντα τουλάχιστον ένα 20% στο τέλος αυτής.

Θα θέλαμε πάντως από το Realme 5 να έχει USB Type-C θύρα στο κάτω μέρος του για την φόρτιση και την επικοινωνία με άλλες συσκευές. Για τα δεδομένα αυτής της κατηγορίας τιμής, το MicroUSB είναι πλέον μη αποδεκτό, όταν ακόμα και η Samsung έχει κάνει τη… μετάβαση στο νεότερο πρότυπο.

Συμπέρασμα.

H Realme σωστά εστιάζει στη μεσαία κατηγορία τιμής, με τις περισσότερες από τις προτάσεις που πρόκειται να φέρει επίσημα στη χώρα μας. Το Realme 5 είναι ίσως ιδανικό σαν μια συσκευή που δείχνει όλα τα πλεονεκτήματα της εταιρείας, με το βασικότερο από αυτά να είναι φυσικά η τιμή πώλησης του.

Το Smartphone έχει μια ιδιαίτερα όμορφη υποκειμενικά, και διαφορετική από το συνηθισμένο εμφάνιση, ενώ και η κατασκευή του είναι αισθητά ανώτερη για παράδειγμα σε σύγκριση με τις προτάσεις της Samsung στην ίδια κατηγορία τιμής.

Είναι σίγουρο ότι η Realme θα πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει συσκευές σαν το Realme 5 στην Ελληνική αγορά ώστε να αποκτήσει την θέση που θέλει, είναι όμως σίγουρο ότι αυτό αποτελεί ένα πολύ καλό πρώτο βήμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights