Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 5 Review: Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

Realme 5 Review: Νέος παίκτης στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του Realme 5 η εταιρεία προσπαθεί να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα του μεγάλου μεγέθους της, με σωστή χρωματική απόδοση, έστω και αν «θυσιάζει» την ανάλυση της προκειμένου να μειώσει το κόστος συνολικά του Smartphone.

Στις 6.5 ίντσες, η ανάλυση των 1600×720 pixels είναι το αντίστοιχο του 720p για οθόνη αυτής της αναλογίας πλευρών. Χωρίς να ενοχλεί ιδιαίτερα, υπάρχουν συγκεκριμένα είδη χρήσης που η χαμηλότερη αυτή ανάλυση είναι αισθητή, όπως κατά την ανάγνωση ενός μεγάλου κειμένου.

Παρόλα αυτά, περισσότερο σημασία έχει η σωστή χρωματική απόδοση, με το Realme 5 να προσφέρει ευχάριστα και σχετικά έντονα χρώματα. Προφανώς σε αυτή την κατηγορία τιμής, το ζητούμενο είναι αρχικά η ευχάριστη προβολή, και λιγότερο το να είναι χρωματικά ακριβής η οθόνη.

Οι γωνίες θέασης είναι μικρότερες ίσως από το ιδανικό, με τον φωτισμό να μειώνεται αισθητά, χωρίς όμως έντονη χρωματική αλλοίωση. Η μέγιστη ένταση του φωτισμού, είναι εντυπωσιακή για ένα Smartphone αυτού του κόστους, και ο ιδιοκτήτης του Realme 5 δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα ακόμα και σε συνθήκες έντονου εξωτερικού φωτισμού.

Η Realme προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής της χρωματικής απόδοσης της οθόνης, στο μενού των ρυθμίσεων, αν και οι διαθέσιμες επιλογές αφορούν περισσότερο το πόσο ευχάριστη θα είναι στο μάτι και λιγότερο το πρακτικό κομμάτι.

Συνολικά, η οθόνη του Realme 5 καλύπτει με σχετική άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από αυτό. Είναι σίγουρο ότι σε αυτά τα χρήματα μπορεί να βρει κανείς Smartphones με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, όμως η εταιρεία επέλεξε να κάνει τη συγκεκριμένη παραχώρηση για λόγους κόστους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights