Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Thinkbook 13s Review: Επαγγελματική και καθημερινή χρήση

Lenovo Thinkbook 13s Review: Επαγγελματική και καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Συνδεσιμότητα.

Σε μια εποχή που οι USB Type-C θύρες σε κάθε είδους Laptop αποτελούν σχεδόν «μονόδρομο» , το thinkbook… σέβεται τον επαγγελματία που προφανώς έχει πολλές συσκευές με κανονική USB θύρα και θέλει να τις χρησιμοποιήσει σε συνδυασμό με το Laptop του.

Στη δεξία πλευρά του, το Thinkbook έχει δύο κανονικές USB θύρες, που μάλιστα είναι έκδοσης 3.1, με τη μια να δίνει ρεύμα ακόμα και με το laptop κλειστό. Προφανώς, επειδή είναι ένα μηχάνημα κατασκευασμένο το 2019, το Thinkbook έχει και USB Type-C θυρα στην αριστερή πλευρά του, επίσης έκδοσης 3.1 ενώ δίπλα σε αυτή υπάρχει μια κανονικού μεγέθους HDMI θύρα.

Ειδικά αυτή, είναι κάτι που δεν υπάρχει εύκολα πλέον σε μη επαγγελματικά Laptops, και είνα ιδιαίτερα χρήσιμη για τη σύνδεση σε εξωτερικές οθόνες που είναι παλαιότερες.

Ήχος.

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και στην ψυχαγωγία, η σειρά Thinkbook είναι μια από αυτές που η Lenovo έχει εξοπλίσει με ιδιαίτερα ποιοτικά ηχεία σε συνεργασία με την Harman Kardon. Η τοποθέτηση τους στο κάτω μέρος, έστω και υπό γωνία, δεν είναι ιδανική, έχει επιλεχθεί πιθανότατα με την υπόθεση ότι το Laptop θα βρίσκεται πάνω σε κάποια σταθερή επιφάνεια

Αυτό έχει ληφθεί υπόψιν και στον σχεδιασμό τους, με την ιδανική ένταση και ποιότητα ήχου να παράγεται μόνο όταν η επιφάνεια που «κάθεται» το Thinkbook λειτουργεί σαν αντιχείο. Σε κάθε περίπτωση, η μέγιστη ένταση τους είναι υψηλότερη από το συνηθισμένο για ηχεία ενσωματωμένα σε Laptop, ενώ και η ποιότητα τους είναι ικανοποιητική με μπάσο που δεν συναντά κανείς συχνά σε φορητά μηχανήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights