Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Thinkbook 13s Review: Επαγγελματική και καθημερινή χρήση

Lenovo Thinkbook 13s Review: Επαγγελματική και καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Thikbook σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του, έχει μια ενσωματωμένη μπαταρία 45Wh. Το ότι δεν μπορεί να αφαιρεθεί είναι ένα χαρακτηριστικό λιγότερο συνηθισμένο σε επαγγελματικά μηχανήματα, είναι όμως πρακτικό  για τις εξωτερικές διαστάσεις αλλά και τη στιβαρότητα του.

Η Lenovo υπόσχεται μέχρι και 10 ώρες λειτουργίας με αυτή τη μπαταρία, και η πραγματικότητα δεν απέχει από αυτό σημαντικά. Σε χρήση γραφείου και προφανώς με Browsing αλλά και πρόσβαση στο Internet, η μπαταρία πετυχαίνει περισσότερες από 8 ωρες λειτουργίας με τη φωτεινότητα της οθόνης λίγο πάνω από το μέσο.

Σε προβολή βίντεο, και ειδικά μέσω Streaming από Youtube, Netflix κλπ η μπαταρία μπορεί να βγάλει λίγο περισσότερο από 5 ώρες, και πάλι με το χρόνο να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη φωτεινότητα της οθόνης.

Το TDP των 15W του i5-8265U του δίνει την δυνατότητα να έχει λογική κατανάλωση ακόμα και σε έντονη χρήση. Αυτό που έχει σημασία πάντως, είναι ότι με τον ενσωματωμένο φορτιστή, η μπαταρία μπορεί να γεμίσει πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες.

Η Lenovo έχει επιλέξει το συγκεκριμένο «βύσμα» που αποτελεί δική της σχεδίαση, γιατί έχει πρακτικά οφέλη στη γρήγορη φόρτιση, αλλά και γιατί είναι συμβατό και με πολλά προηγούμενα Laptop της σειράς Thinkpad. Δυστυχώς το Laptop δεν φορτίζει και μέσω της USB Type-C θύρας, μια επιλογή που θα θέλαμε να υπάρχει σαν εναλλακτική.

Συμπέρασμα.

Το Thinkbook στην έκδοση με οθόνη 13 ιντσών, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι εργασία και χαρά μπορούν να συνδυαστούν άριστα σε ένα Laptop. Η εταιρεία πήρε ότι καλύτερο μπορούσε να «μεταφέρει» από τη σειρά Thinkpad και το συνδυάσε με την εντυπωσιακή και πολυτελή εμφάνιση των Laptop της σειράς yoga και ideapad.

Με μια εντυπωσιακή σε απόδοση οθόνη, και επιδόσεις που καλύπτουν κάθε είδους χρήση, το  Thinkbook είναι ένα μονάδικο σύνολο που δικαιολογεί εκτός των άλλων απόλυτα και την τιμή πώλησης του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights