Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Thinkbook 13s Review: Επαγγελματική και καθημερινή χρήση

Lenovo Thinkbook 13s Review: Επαγγελματική και καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Thinkbook στην έκδοση των 13 ιντσών που μας παραχώρησε η εταιρεία για τις ανάγκες της δοκιμής μας, ήρθε με μια οθόνη ανάλυσης FullHD, που είναι ίσως η ιδανική για ένα Laptop αυτού του είδους.

Υποστηρίζει εκτός των άλλων και την προβολή HDR περιεχομένου, μια δυνατότητα που στα Windows 10 χρειάζεται ακόμα δουλειά για να λειτουργεί σωστά σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα της Lenovo, η οποία από την πλευρά της προσφέρει το απαραίτητο Hardware.

Αυτό που κάνει θετική εντύπωση, είναι η φωτεινότητα της οθόνης, που μπορεί ονομαστικά να φτάσει τα 300Nits. Σε μια οθόνη αυτού του μεγέθους, η φωτεινότητα αυτή είναι ιδανική για τη χρήση του Thinkbook ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.

Στην διαγώνιο των 13 ιντσών, η ανάλυση της οθόνης είναι ιδανική για ευκρινή εικόνα, είτε για ανάγνωση και σύνταξη κειμένου (όπως αυτό εδώ…). Ακόμα και αν η προβολή HDR περιεχομένου δεν υποστηρίζεται σωστά σε όλες τις εφαρμογές, η οθόνη με αυτή την ανάλυση και την υψηλή της φωτεινότητα, είναι ιδανικη για την προβολή ταινιών, σε συνδυασμό με τα κορυφαία ηχεία του Thinkbook.

Εργονομία.

Κάθε Laptop και πόσο μάλλον ένα που απευθύνεται σε κάποιον που θέλει να κάνει τη δουλειά του, πρέπει να καλυπτει συγκεκριμένες απαιτήσεις στην εργονομία του.

Η σημαντικότερη από αυτές, είναι φυσικά το πληκτρολόγιο, που πρέπει να είναι σχεδιασμένο για άνετη και γρήγορη πληκτρολόγηση. Το συγκεκριμένο review το γράφουμε στην οθόνη του Thinkbook, με την ίδια άνεση που θα γράφαμε σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα ένα μεγάλο σε μέγεθος κείμενο σαν και αυτό.

Η διαδρομή του κάθε πλήκτρου είναι σσχεδόν ιδανική, και αυτό που έχει πετύχει σωστά η εταιρεία, είναι η αίσθηση που αφήνει το κάθε πλήκτρο. Είναι ταυτόχρονα «σστιβαρή» αλλά και πρακτική ώστε να είναι σίγουρο ότι πάτησες το πλήκτρο που ήθελες. Υπάρχει φυσικά και φωτισμός στο σύνολο του πληκτρολογίου, που μάλιστα έχει και δύο διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε χώρους με χαμηλότερο φωτισμό, όταν θες να δεις τι γράφεις χωρίς να σε ενοχλεί ο φωτισμός.

Το Trackpad έχει όπως ήδη αναφέραμε αρκετά μεγάλο μέγεθος, προκειμένου και αυτό να είναι άνετο στη χρήση του. Η επιφάνεια του έχει μια ματ υφή που πετυχαίνει έναν πολύ καλό συνδυασμό στο να «κυλάει» άνετα το δάχτυλο αλλά να μην δίνει και την αίσθηση μιας φθηνής πλαστικής επιφάνειας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights