Μπαταρία.
Στο εσωτερικό του X2 Pro βρίσκεται μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh. Η οθόνη με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης έχει μια επίπτωση στην απόδοση της, όμως καταφέρνει να προσφέρει μια ημέρα αρκετά έντονης χρήσης χωρίς ποτέ να αδειάσει πλήρως πριν το βράδυ.
Η διαδικασία της φόρτισης ολοκληρώνεται εντυπωσιακά γρήγορα, με το X2 Pro να υποστηρίζει το εντυπωσιακό σε απόδοση πρότυπο της «μητρικής» της OPPO. Χρειάζεται περίπου 40 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση, με τον φορτιστή όμως που βρίσκεται στη συσκευασία του.
Σε αντίθεση όμως με πολλές άλλες λύσεις, που όταν χρησιμοποιείται κάποιος άλλος φορτιστής η διαδικασία είναι ενοχλητικά αργή, το X2 Pro μπορεί να φορτίσει αρκετά γρήγορα ακόμα και με φορτιστή που υποστηρίζει το USB Power Delivery πρότυπο.
Συμπέρασμα.
Είναι προφανές ότι η Realme πρέπει να προσφέρει περισσότερα από το συνηθισμένο, προκειμένου να «πείσει» το αγοραστικό κοινό να επιλέξει τη δική της συσκευή σε αντίθεση με κάποια πιο … γνωστή λύση από άλλη εταιρεία.
Για να το κάνει αυτό, έχει «εξοπλίσει» το X2 Pro με ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να διατηρήσει το κόστος σε λογικά επίπεδα. Οι επιδόσεις του είναι απλά κορυφαίες, η οθόνη του είναι ξεχωριστή και δεν έχει κάτι να ζηλέψει ακόμα και από συσκευές της Samsung και οι παραχωρήσεις στον τομέα της κάμερας είναι υπαρκτές αλλά όχι ενοχλητικές.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τελικά πετυχαίνει το X2 pro, είναι να μην απογοητεύει τον υποψήφιο αγοραστή με όσα του προσφέρει, και να είναι με διαφορά η καλύτερη πρόταση με κόστος έως και 600 ευρώ.
Λίγο περισσότερο από μια 10ετία σε επίσημα service, έχοντας επισκευάσει μερικές… χιλιάδες τηλέφωνα, από την εποχή που δεν ήταν ακόμα “smartphones”. Βρήκα περισσότερο ενδιαφέρον στη δοκιμή τους, την δημιουργία αναλυτικών reviews και video για κάθε ένα από αυτά! Gaming και οδήγηση οι αγάπες μου εκτός του χώρου της τεχνολογίας