Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matebook D14 review: Πολυτέλεια και πρακτικότητα

Huawei Matebook D14 review: Πολυτέλεια και πρακτικότητα

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το Matebook D14 ξεχωρίζει σαφώς για την εντυπωσιακή του οθόνη, που στην διαγώνιο των 14 ιντσών, έρχεται με υψηλή ανάλυση 1920×1080 pixels και μερικά ακόμα πλεονεκτήματα. Το βασικότερο από αυτά, είναι η υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου, μια δυνατότητα που δεν θεωρείται δεδομένη σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Σε πιο πρακτικούς τομείς, η οθόνη είναι ιδιαίτερα φωτεινή, ακόμα και για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα μείωσης της έντασης του μπλε φωτισμού, προκειμένου η οθόνη να είναι πιο ξεκούραστη σε χώρους με χαμηλότερο φως και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Huawei έχει μάλιστα φροντίσει ώστε να τυποποιήσει την απόδοση της οθόνης στον συγκεκριμένο τομέα, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο «σωστή» η λειτουργία αυτή.

Οι γωνίες θέασης έχουν μικρότερη σημασία στην οθόνη ενός φορητού υπολογιστή, με δεδομένο το ότι συνήθως ο ιδιοκτήτης του το κοιτάει «ευθεία». Παρόλα αυτά, παρά το μέγεθος των 14 ιντσών, η οθόνη είναι άνετη ακόμα και για την προβολή μιας ταινίας, από δύο ή και περισσότερους ταυτόχρονα.

Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα θα εκτιμηθεί η πρακτικά ανύπαρκτη αλλοίωση χρωμάτων που συνήθως εμφανίζεται σε οθόνες φορητών υπολογιστών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.