Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matebook D14 review: Πολυτέλεια και πρακτικότητα

Huawei Matebook D14 review: Πολυτέλεια και πρακτικότητα

απο Kostas Gliatiotis

Υπάρχει μια μικρή «ειρωνία» στο να γράφεις το Review ενός Laptop στο… ίδιο το μηχάνημα. Είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη ότι ένας φορητός υπολογιστής είναι ιδανικός και για συνεχόμενη σύνταξη κειμένου.

Στην περίπτωση του Matebook D14 η δυνατότητα αυτή είναι μια μόνο από τις πολλές, με κυριότερη φυσικά την εύκολη μεταφορά ειδικά σε σύγκριση με το αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο της Huawei.

Το Laptop αποτελεί και την ακριβότερη αλλά και καλύτερη πρόταση της εταιρείας, που κάνει πλέον δυναμικά την είσοδο της και στην συγκεκριμένη αγορά.

Σχεδιασμός.

Το Matebook D14 διατηρεί τον εντυπωσιακό και ταυτόχρονα λυτό σχεδιασμό που έχει και το μεγαλύτερο (σε μέγεθος οθόνης…) μοντέλο. Η κατασκευή του έχει γίνει εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, ένα υλικό που δεν συναντά κανείς εύκολα σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Με αυτόν τον τρόπο, το μηχάνημα καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα πολυτελές αλλά και ποιοτικό, έχοντας και την στιβαρότητα που περιμένει κανείς. Το να μεταφέρει κανείς ένα laptop ενώ είναι ανοιχτό, δεν είναι μια σπάνια περίπτωση, και υπάρχουν αρκετά μηχανήματα του ανταγωνισμού που σε αυτή την περίπτωση παρουσίαζουν μια… ελαστικότητα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Η Huawei έχει δώσει όμως και ιδιαίτερη σημασία στο πρακτικό κομμάτι, ώστε το Matebook D14 να είναι ένα από τα πιο «μαζεμένα» σε διαστάσεις Laptop με οθόνη 14 ιντσών. Το πλαίσιο γύρω από αυτή την οθόνη είναι εντυπωσιακά μικρό.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το σημείο κάτω από την οθόνη, που για λόγους εργονομίας είναι ελάχιστα μεγαλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία καταφέρνει να έχει μεγαλύτερη «επιφάνεια» και το κάτω μέρος, προκειμένου να είναι και εργονομικά καλύτερο σε καθημερινή χρήση.

Το πλήκτρολόγιο έχει μεγάλο μέγεθος για άνετη σύνταξη κειμένου, ενώ και το touchpad ακριβώς από κάτω είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, προκειμένου να είναι και αυτό όσο το δυνατόν πιο εύχρηστο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights