Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matebook D14 review: Πολυτέλεια και πρακτικότητα

Huawei Matebook D14 review: Πολυτέλεια και πρακτικότητα

απο Kostas Gliatiotis

Επιδόσεις.

Το Matebook D14 κρύβει στο εσωτερικό του τον ίδιο Ryzen 3500U επεξεργαστή της AMD όπως και το μεγαλύτερο μοντέλο με την οθόνη των 15 ιντσών.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής έχει σχεδιαστεί ξεκάθαρα σαν μια εναλλακτική απέναντι στον i5-8265U της Intel, προκειμένου να προσφέρει αντίστοιχες επιδόσεις με μικρότερο κόστος.

Στην πράξη καταφέρνει ακριβώς αυτό, και μάλιστα ξεπερνά σε μερικές περιπτώσεις την πρόταση της Intel. Ειδικά όταν το Matebook D14 είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή του, ο Ryzen 3500U καταφέρνει να διατηρήσει εντυπωσιακά υψηλή συχνότητα λειτουργίας και για του ς4 φυσικούς πυρήνες του ταυτόχρονα.

Η βασική έκδοση του Matebook D14 έρχεται με 8 GB μνήμης RAM που στον κόσμο των Windows είναι ακόμα υπερ αρκετά για κάθε είδους καθημερινή χρήση. Στον τομέα των γραφικών τώρα, ο επεξεργαστής της AMD έρχεται με μια ενσωματωμένη Vega 8 GPU. Η απόδοση της είναι σαφώς καλύτερη από αυτή των ενσωματωμένων λύσεων της Intel.

Μάλιστα, μπορεί κανείς να παίξει στο Matebook D14 ακόμα και σχετικά απαιτητικά παιχνίδια, έστω και σε αρκετά χαμηλότερες ρυθμίσεις ποιότητας γραφικών. Η απόδοση της και εδώ είναι καλύτερη με το Laptop συνδεδεμένο στον φορτιστή του, προκειμένου να μην μειώνεται ενοχλητικά γρήγορα η απόδοση της μπαταρίας του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights