Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9S Review: Σταθερά στην κορυφή

Xiaomi Redmi Note 9S Review: Σταθερά στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Όπως ήδη αναφέραμε, η οθόνη του Note 9S έχει ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος στις 6.67 ίντσες. Η διαφορετική αναλογία πλευρών της αλλάζει ελάχιστα και την ανάλυση της που πλέον είναι στα 2400×1080 pixels με την επιπλέον κάθετη ανάλυση να καλύπτει το μεγαλύτερο ύψος.

Η εταιρεία έχει προφανώς επιλέξει ένα LCD panel, αφού η χρήση AMOLED οθονών στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής είναι σχετικά… δύσκολη και συνήθως έρχεται με περιορισμούς άλλου είδους. Χρωματικά, το Panel είναι απόλυτα ικανοποιητικό, και εστιάζει περισσότερο στην ρεαλιστική απεικόνιση και λιγότερο σε έντονα και ζωντανά χρώματα.

Αν κάποιος θέλει να το αλλάξει αυτό, μπορεί μέχρι ένα σημείο να το κάνει, από τις διαθέσιμες επιλογές στο μενού των ρυθμίσεων της οθόνης. Οι γωνίες θέασης είναι μάλλον εντυπωσιακές για μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής, και μόνο ο φωτισμός μειώνεται υπό μεγάλη γωνία από την οποία δεν είναι συνήθως «πρακτική» η χρήση ενός Smartphone.

Η Xiaomi σωστά επέλεξε να μεγαλώσει το μέγεθος της οθόνης του Note 9S και η επιλογή της αναλόγίας 20:9 κάνει την οθόνη εύχρηστη ακόμα και με το ένα χέρι σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Smartphone δεν πρόκειται να θεωρήσει ότι η οθόνη δεν είναι ικανοποιητική σε καθημερινή χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

007ation 17/09/2020 - 10:01

Gia sas, thelo na sas rotiso kati, aksizei afto to xiaomi redmi note 9s gia 170 euro? i iparxei kati allo pio kalo me 170 euro? ti tha mporesa na paro me afta ta xrimata? sas efkaristo poli.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights