Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9S Review: Σταθερά στην κορυφή

Xiaomi Redmi Note 9S Review: Σταθερά στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Μια από τις σημαντικότερες βελτιώσεις που έχει σχεδόν ολόκληρη η σειρά «9» είναι η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας των συσκευών της. Συγκεκριμένα η μπαταρία του Note 9S έχει χωρητικότητα 5.020 mAh, που είναι αισθητά μεγαλύτερη ακόμα και από την ιδιαίτερα αποδοτική μπαταρία των 4.500 mAh του Note 8 pro.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι η απόδοση της στην πράξη. Το Note 9S λοιπόν, είναι πρακτικά «Αδύνατον» να μείνει από μπαταρία μέσα σε μια μόνο ημέρα, ακόμα και αν κάποιος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός από αυτό.

Όμως το Smartphone μπορεί να βγάλει με εντυπωσιακή ευκολία δύο ολόκληρες ημέρες χρήσης σε φυσιολογικές συνθήκες, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να βρει κανείς σε συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής.

Ακόμα και Τρίτη ημέρα λειτουργίας, είναι θεωρητικά εφικτή για όσους δεν χρησιμοποιούν ιδιαίτερα το Smartphone τους, και θα επιλέξουν το Note 9S για την αρκετά μεγάλη και πρακτική οθόνη του.

Μάλιστα η εταιρεία έχει βελτιώσει και την ταχύτητα φόρτισης, και στην συσκευασία περιλαμβάνεται ένας φορτιστής των 20W που μπορεί να γεμίσει την μπαταρία πλήρως σε περίπου 1.5 ώρα.

Συμπέρασμα.

Η Xiaomi γνωρίζει πολύ καλά πόσο απαιτητική είναι η μεσαία κατηγορία τιμής, και συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτή. Το Note 9S όπως και το Note 9 Pro όταν θα γίνει και αυτό διαθέσιμο, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η εταιρεία θέλει να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό όσο το δυνατόν περισσότερες αλλά και καλύτερες επιλογές.

Η μεγαλύτερη μπαταρία και η αντίστοιχα μεγαλύτερη οθόνη, σε συνδυασμό με την αρκετά καλή κάμερα και τις πολύ καλές επιδόσεις, κάνουν το Smartphone για μια ακόμα φορά, σημαντικά καλύτερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

007ation 17/09/2020 - 10:01

Gia sas, thelo na sas rotiso kati, aksizei afto to xiaomi redmi note 9s gia 170 euro? i iparxei kati allo pio kalo me 170 euro? ti tha mporesa na paro me afta ta xrimata? sas efkaristo poli.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights