Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matepad Pro Review: Με ένα κορυφαίο Tablet, ξεχνάς το Laptop

Huawei Matepad Pro Review: Με ένα κορυφαίο Tablet, ξεχνάς το Laptop

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Στο εσωτερικό του, το Matepad Pro έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 7.280mAh. Εντυπωσιακή με δεδομένο το πόσο λεπτό αλλά και το πόσο ελαφρύ είναι για ένα τάμπλετ με οθόνη 10 ιντσών.

Η απόδοση της τώρα, είναι όσο καλύτερη περιμένει κανείς, γνωρίζοντας την πολύ καλή παράδοση της Huawei σε αυτόν τον τομέα, σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη της χωρητικότητα σε σύγκριση με ένα τηλέφωνο.

Επειδή κατά κανόνα ενα τάμπλετ λειτουργεί για μικρό χρονικό διάστημα κάθε μέρα, σε σύγκριση με το τηλέφωνο που έχουμε πάντα πάνω μας, η μπαταρία αυτή έχει πολύ καλούς χρόνους αναμονής. Αν κάποιος χρησιμοποιεί το matepad κυρίως για browsing και προβολή βίντεο, η μπαταρία μπορεί να το κρατήσει ανοιχτό για περισσότερο από τέσσερις ημέρες.

Ακόμα και αυτός όμως που θα το επιλέξει για τις πολλές δυνατότητες του και για να κάνει… τη δουλειά του καθημερινά, η μπαταρία είναι σχεδόν αδύνατον να αδειάσει σε λιγότερο από δύο ημέρες.

Θα πρέπει κανείς να δει συνεχόμενα βίντεο για περισσότερο από 4 ώρες, να χρησιμοποιήσει Social Media εφαρμογές για άλλο τόσο, μαζί με εφαρμογές γραφείου, και πρακτικά να αδειάσει την μπαταρία έχοντας αφιερώσει ολόκληρη την ημέρα του μπροστά στην οθόνη του Matepad pro.

Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και αν αδειάσει η μπαταρία, θα έχει καλύψει κάθε είδους ανάγκη του ιδιοκτήτη του Matepad Pro.

Συμπέρασμα.

Είναι γεγονός ότι η αγορά για ακριβά Android tablets είναι αρκετά περιορισμένη. Η επικράτηση της Apple είναι δεδομένη, και για αυτό η Huawei έχει σαν σκοπό της να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εναλλακτική.

Το Matepad Pro το πετυχαίνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο, αφού είναι ένα από τα καλύτερα σχεδιασμένα ταμπλετ με έμφαση σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

Σε συνδυασμό με το καταπληκτικό πληκτρολόγιο ειδικά, αλλά και το M-pencil, είναι μια ιδανικη λύση και για όσους θέλουν να εργάζονται σχεδον εξ ολοκλήρου εκτός γραφείου και εν κινήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights