Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matepad Pro Review: Με ένα κορυφαίο Tablet, ξεχνάς το Laptop

Huawei Matepad Pro Review: Με ένα κορυφαίο Tablet, ξεχνάς το Laptop

απο Kostas Gliatiotis

Εργονομία.

Ένα Tablet που έχει σχεδιαστεί και για επαγγελματική χρήση, δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για αυτό, και μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Το πρώτο που κάνει θετική εντύπωση ειναι τα ίδια τα πλήκτρα. Με κάποιο τρόπο η εταιρεία έχει καταφέρει να πετύχει πολλούς και διαφορετικούς, δύσκολους στόχους ταυτόχρονα. Κάθε ένα από τα πλήκτρα έχει σωστή απόσταση από τα διπλανά του, προκειμένου να μπορεί κανείς να γράψει ιδιαίτερα γρήγορα χωρίς να πιέζει κατά λάθος περισσότερα από ένα πλήκτρα.

Η διαδρομή που έχει το καθένα, είναι ακριβώς αυτή που πρέπει, ώστε να είναι σίγουρος ο ιδιοκτήτης του Matepada pro ότι έχει πατήσει το πλήκτρο που θέλει, και μάλιστα με μια ιδιαίτερα ευχάριστη και ποιοτική αίσθηση. Όμως η στιβαρότητα που έχει το πλαίσιο κάτω από το πληκτρολόγιο είναι αυτό που έχει επίσης σημασία. Είναι τόσο άκαμπτο, που μπορεί κανείς να κρατήσει από αυτό ολόκληρο το ταμπλετ χωρίς να…λυγίσει, ενώ και κατά τη σύνταξη κειμένου, δεν κάνει ολόκληρο το πληκτρολόγιο να πιέζεται προς τα κάτω και να χαλάει την στιβαρή του αίσθηση.

Όμως το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι και ιδιαίτερα… έξυπνο. Το Matepad Pro προσφέρει δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης άλλων συσκευών, που μπορεί να ακουμπήσει κανείς απλά στο πίσω μέρος του. Το Bluetooth πληκτρολόγιο εκμεταλλεύεται αυτή τη δυνατότητα προκειμένου να φορτίζει, κάτι που σημαίνει ότι πρακτικά δεν πρόκειται ποτέ να μείνει από μπαταρία όσο και αν το χρησιμοποιήσει κανείς.

Τέλος, η Huawei έχει σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο το πληκτρολόγιο, ώστε να μπορεί να “σταθεί” το Matepad pro σε δύο διαφορετικές γωνίες ανάλογα με το τι βολεύει τον καθένα. Οι μαγνήτες που το κρατάνε στη θέση του είναι… πιο δυνατοί από το συνηθισμένο, σε σημείο που θέλει πραγματικά προσπάθεια για να το ξεκολλήσει κανείς από τη θέση του. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία εξασφαλίζει ότι το Matepad Pro θα παραμένει σταθερο, ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης του το κουβαλάει ανοιχτό πάνω στο πληκτρολόγιο.

M-Pencil

Το Stylus που έχει σχεδιάσει η εταιρεία, είναι αντίστοιχα προσεγμένο προκειμένου να είναι και πρακτικό αλλά και εύχρηστο στη μεταφορά του. Στο πάνω μέρος του Matepad Pro υπάρχει ένας μαγνήτης που κρατάει το πενάκι στη θέση του, και ταυτόχρονα φορτίζει ασύρματα από το ίδιο το τάμπλετ. Σύμφωνα με την εταιρεία, μόλις 30 δευτερόλεπτα φόρτισης είναι αρκετά για να λειτουργεί το M-pencil για έως και δέκα λεπτά.

Το μέγεθος και το βάρος του είναι παρόμοια με αυτά ενός κανονικού στυλό, προκειμένου να έχει μια… γνώριμη αίσθηση στο χέρι όταν γράφει κανείς με αυτό, αλλά και όταν σχεδιάζει κάτι στην οθόνη του Matepad Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights